gel_artik_bebegim mide bulantısı , baş dönmesi , göğüs hassasiyeti dışında kendinizde her zamankinden farkli olarak gördüğünüz seyler var mıydı ufak tefek ayrıntılar 🌸
Eminemalinnn gel_artik_bebegim benim 3 seneden sonra hamile kaldım. O ay göğüs hassasiyetim bile yoktu. Klomen tedavisi alıyordum progestan kullan demişti doktor ondan kaynaklı bulantım vardı ona yordum halsizdim sadece o ay göğüs uçlarım sızlıyordu. Bir gün geçince gebe olduğumu öğrendim 5 haftalık daha. Her ay bende adet belirtilerini hamilelikle karıştırırdım. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler
Hosgeldinbebek gel_artik_bebegim şiddetli bel ağrısı, idrarda koyulaşma ve dokunamayacak kadar gögüs ağrısı yaşamıştım 5 gün kala öğrendim ama belim için iğne yaptırmaya gittiğimde😁 boş gebelik çıktı o ayrı
Aysemsiler gel_artik_bebegim benim hiç belirtim olmamıştı deli danalar gibi dolanmıştım bi oturmamıştım popomun üstüne ne bilim hamile olduğumu ztn olmuyodu diye rahat rahat takılıyodum bide ne sigaralar tüttürmüşüm 😂😂 haberim yokken ama öğrendiğm an bıraktım tabiki içmedim kesinlikle
Deletedmom9 gel_artik_bebegim İlişkiden 3 gün sonra kendimde değişiklikler hissettim anladım hamile olduğumu test bile yapmadım . Karnımda sanki sanci varmiş gibi hissediyordum hemen çorap giydim ve o hafta hiç ev işi yapmadım sürekli uzandım 10 gün sonra sağlık ocağında test verdim hamileydim 🥰🥰🤲🏼
gel_artik_bebegim Eminemalinnn mide bulantısı sonradan başlar diyorlar ama bende de erkenden baslamisti
gel_artik_bebegim Hosgeldinbebek evet ya bel ağrısı aşırı oluyor idrarda koyulaşma su içmeyince olur derler bende olsa ben ona yorardim😀
gel_artik_bebegim Aysemsiler ögrendigin an birakabildiysen demek ki ondan önce de birabilicek gücün varmis😀
Aysemsiler gel_artik_bebegim ondan önce çok çabaladım olmadı tiryakiydim ben içmeden dayanamam oruçtw başımı ağrılar girer yemekten bi iki lokma alıp hemen sigara içerdim ama ztn çok zor sahip oldum hamile kalmak için çok uğraştık ne göz yaşları döküldü rabbbim onu bana gönderdi ben neden kötülük yapayım o minik bedene ona kıyamadım 🙈 bebeğim ağır bastı sayesinde bırakmış oldum
Deletedmom9 gel_artik_bebegim Karnıma hareketlenmeler vardı birşeyler hareket halinde gibi çok değişik şeyler başka da belirti yoktu ilk defa böyle olunca dedim hamileyim🥰🥰🤲🏼
Eminemalinnn gel_artik_bebegim ben progestan alıyordum ya ondan erken başladı bende bir de son dört beş gün adet olacak gibi sancılarım olmaya başladı ha bugün yarın hatta karnıma bastırdım olacaksan ol diye aşılamaya gidecektim şansa bak hamileymişim şok geçirdik eşimle 😂
midekoruyucu gel_artik_bebegim sırt ağrısı ve geceleri wc için uyanmak en farklısıydı bende, çünkü bunlar hiç olmazdı o yüzden adetle karıştırmadım
gel_artik_bebegim midekoruyucu benim de regl biteli 6 gün oldu sirtimda birkac gündür ağrı var sık idrara cikma var ama bende zaten normalde de var o 1 bardak su iceyim hemen tuvaletim gelir gunde kac kez tuvlalete gidiyorum kasıklarımda cok hafif bir ağrı var ama daha cok cok erken kendi kendimi gaza getirmek istemiyorum ama eğer hamileysem bunu en erken zamanda ogrenmem gerekiyor soba kocası falan taşıyorum ve ne kadar ağırdır belki bilirsiniz 2 düşüğüm var riskli yani geneligim cok sikkat etmrm gerekiyo döngünün 14 ünden sonra taşımayacağım bebegin tutunmaya başladığı zaman sanırım 3. hafta başlıyor tutunma
midekoruyucu gel_artik_bebegim belki inanmayacaksınız ama ben bu belirtileri özür dileyerek söylüyorum eşimle olan beraberlikten sonra hissetmeye başladım yumurtlamaya bile daha varken. Evet aynı ben de sizin gibi daha erken canım mümkün değil dedim hatta tek başıma yatak odasının şeklini değiştirdim ama bi yandan da hamilesin kıZım dikkat et diyorum kendi kendime 😂 biraz emin gibiydim ama çok da ümitlenmek istemedim. O ay adet günüm geçinde test yaptım pozitifti. Siz yine de ağır bişey kaldırmamaya çalışın dikkatli olun 🥰 İnşallah herşey gönlünüzce olur 😌
Aysenurokan gel_artik_bebegim benim normal yasantımda cok su içmeme ragmen idrarımda koyulasma ve gögüs hassasiyetim oldu ağrı olmustu ama 5 gün kadar sürdü sonra geçti bende kesin adet olucam dedim ama şükür olmadım 🤲
midekoruyucu gel_artik_bebegim işte o konuda bilgim yok canım kimi bi kaç gün önceden çıkar diyor 🤷🏻♀️ Yanlış yönlendirmek istemiyorum