dilaradurmazz 28+2 haftalık hamileyim burda çok okuyorum gece bebeğin hareketinden uyuyamıyorum falan diye benim hiç öyle olmadı şimdiye kadar acaba normal mi değil mi bilemedim gün içinde var ama gece hiç yok
Bdp dilaradurmazz asiri hareket etmesede gecenin bi saatinde tekmelemeye hareket etmeye basliyabiliyor
Miniee dilaradurmazz benimde hiç oyle olmadı 27+3 um gece normal uyuyorum uyutmayacak kadar hareketi olmadı hiç
istanbul3434 dilaradurmazz her bebegin kendine has bir karakteri var. Benim de oyle hic hareketi ile uyandigim olmadi 32. haftadayim. Gece uyuyamiyorum ama bacak agrisindan ve surekli tuvalete gitmekten. Gun icinde normal hareket hissediyorsan tamam
TDE dilaradurmazz ben 34. Haftadayım sadece bir kere sizin haftalarında sağlam bir tekme attı gece uyandım. Onun haricinde gece bilmiyorum hareket ediyor mu? Hiç hissetmedim ediyorsa da. Ama tuvalete kalktığımda bir haftadr hareketleniyor. Yatınca yine yok gündüz çok hareketli ama bnce o da uyuyor benimle:)
Mryada 39+2yim bu zamana kadar hiç hareketinden uyuyamadığım olmadı,geceleri rahat uyumama izin veriyor kızım 😇 telaş etmeyin,gündüz hareketini hissediyorsanız problem olmaz
Nlfr57 dilaradurmazz benımde son ayım canm bu ayda cok hareket ettı omdam once cok hareketli degıldı son aylarda cok hıssedıyorsun normaş yani
Gizem_ar Haftadayım daha benimde olmadı gece kendim uyanıyorum uyandığmda oynadığını hissediyorum geri yatıyorum uykumdan uyandıracak gibi vurmuyo sağolsun 😂 belki son haftalarda olur bilemiyorum 🤩
bburcu dilaradurmazz kızım geceleri çok sakin olurdu sabah ben kalkınca tekmelerdi doğuralı 49 gün oldu sorun yok☺️