GuLay_1 32 haftalik gebeliğin var bu zamana kdr doğru düzgün mide bulantısı yasamadim bu hafta mide bulantısı yaşıyorum son aylarda mide bulantısı yaşamak normalmi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
midekoruyucu GuLay_1 bi çok yerde okudum, ilk dönemde olan mide bulantıları 2. Dönem bitip 3. Dönemde tekrar başlayabiliyomuş. Belki sizinde öyle olmuştur. İlk dönem olmamıştır sonradan olmuştur 🤷🏻♀️ Bilgisi olan birileri cevap verir İnşallah
Esmanur_97 GuLay_1 33 haftalığım ilk günden beri hayla bulanıyor midem bu zamanlarda dahada şiddetlendi prilam iyi geliyordu artık oda fayda etmiyor😒 kusamamak daha kötü ağzımda sanki yediğim herşey 😒
GuLay_1 midekoruyucu inşallah canim ama şuan buda bir nevi iyi geldi bana çünkü iki oğlum var boyle bisi yaşamadım ikisindede biraz teredutede kaldım acabami diye normal demeki olabiliyormuş
midekoruyucu GuLay_1 gebeliği boyunca mide bulantısı çeken duydum 🙈 ne zordur Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah 🤲🏼
midekoruyucu GuLay_1 siz yine de doktorunuzla görüşün belki ilaç verir. Ben prilamla ayakta duruyorum 🤷🏻♀️