Rabiacengiz melegegebe aynen öyle hayatım boyunca hep heyecanlı falan bir insandım hatta ameliyata girerken ne kadar çok titrediysem herkes sanmışki aglaya aglaya çıkarım diye ama hemşireler her geldiğinde kan alıcaz işte serum takıcaz derken nazik söylğyorlardı sonra bi baktılar ben sadece bebişe bakıyorum hiç umursamıyorum rahatladılar arrık odama gelirken korkmuyorlardı🤣🤣
melegegebe Rabiacengiz ahh bebek sarhos etti hi 🙈 ayyy insan sadece ona odaklanir ne yapcam ne hissedicem gercekten merak ediyorum . Bugun de ruyamda gördüm beslemeyo unutmusum 😬😬 o kadar akilliydi ki sesi cikmiyor bembeyazdi off nasip ssrilasim geldi
Gulsahkyc Fatmafeyza İyi de doktorun çatı muayenesi yapmadan nasıl doğuramayacağına karar vermiş ?? Benim doktorumda 40 haftayı beklemeyelim bebek iri suni sancıyla başlatalım dedim 39. Haftamda başlattı (5cm) açıklığım vardı ultrasonda 3600 olan oğlum 4210 doğdu Doktorun sezaryen ciymiş. Heee çatın dar olur başka sağlık problemleri olur önerir anlarım direkt yapamazsın demiş . Bazı doktor uğraşmıyor
Dnacar83 Fatmafeyza bendede seker cikdi 35 haftadayim bebek onden gidiyor 3 bucuk kg suan banada dedi boyle giderse sezeryana almak zorundayim dedi insulin baslatildi bendede o korku var normali bende cok istiyorum normali dene yani zaten sezeryan olacaksanda bekle 4 kg olsun benim kiz kuzenim 4200 normal dogurdu bide bende 2 hafta bekleyip 37 de normali baslattircam olursa artik yoksa sezeryan bide onden gidiyor suan 38 gorunuyor kemik yapisina kadar beklimde cigerleri gelissin
Rabiacengiz melegegebe aynen öyle bide biz 9 ay boyunca hiç yüzünü ultrasondada görmedik hep ters dönüyordu dogdugu ilk gün gördük yani o kadar farklıydı ki ben zaten ameliyatta ilk çıkışında bakakaldım giydirip tekrar gösterdiler götürmeyin az daha bakayım dedim sadece çok garipti ne yapacagımı şaşırmıştım 9 ay boyunca görmeden sevdim karnımı dogar dogmaz yani çok farklılık hissettim biliyor musun
melegegebe Rabiacengiz eminim oyledir cok farklidir yani merak ediyorum kosulsuz bir sevgi yuklenir heralde o an . Biz de ultrasonda gördük ama net degildi cihaz biraz kötü cekiyor ve her görüntüde farkli🤣 kafamda bir profil olusturmadi . Kime benziyor cidden merak ediyorum ama tek dilegim hem ic hem dis organlari hem de zihni saglikli olsun 🤲🏻 hem benim hem bütün bebeklerin 🤲🏻 saatlerce izlerim heralde . Hemen benimsiyor mu insan ?
Kadze Fatmafeyza bende korkardim sezaryen den normal doğum da iki dk da doğurdum diyordum acı esigimde yüksek olduğu için ama kısmet olmadı 2300kizim su azlığından 37.haftada oldu sezaryenle aldılar. Resmen korku ruyamdi ben kalkan yuruyemem şu bu.. valla öyle de kalktım ki eve geldim oturmadim kaynanam düzgün bakmadi anca çocuk vik dese ona koştu gelen giden pasta börek hastane sarılık kan al getir götür herseye ben gittim geldim yürüdükçe aciliyorsun zaten ilk adımı attıktan sonra bolca tur at hastanede evde hastaneden yürüyerek cikiosun sonuçta öyle düşün ve hiç korkma anne olunca ben uykuda düğün yapsalar duymayan insan çocuğun nefesine uyaniyodum korktuğun gibi olmuyor gözünde büyütme hiç panik de yapma inan hamilelikte boyun kireçlenmesi duzlesmedinde bir ağrı yaşadım onu yaşamaktansa elli kere daha sezaryena razıyım okdr dert değil:) etrafta kirkutanlar varsa kulak asma o işler öyle olmuyor🤗
gulcinsrdr Fatmafeyza Eğer çatın uygunsa doğurabilirsin benim kız kardeşim 4 kilo doğmuştu normal doğumla
Rabiacengiz melegegebe vallahi ben ilk dogdugunda o an bişey hissetmedim ama odaya geldikten sonra ilk tentene temas birde ilk emzirmede anne oldugunu anlıyorsun benimsiyorsun o an herşey onun için oluyor .. benim kızım görümcemin ikizi gbi 🤣🤣🤣
Zeyzey7 Fatmafeyza bana kalsa normal doğum yap, bebeğini karnına koyan Rabbim ,yoktan var eden çıkışını dünyaya gelmesini hâşâ ön göremedimi ,elbette kolaylık sağlayacaktır. Zor olsada ayaklarının altına cenneti koymak o kadar da kolay değil.. 🌺
Rabiacengiz melegegebe ahahah benim eşimde hep öyle dedi ama tam tamına benzedi çenesi falan bana benzedide burnu saçları görümcem 🤣🤣🤣 ama çok degişik ya saglıklı olunca hiçbişey umrunda olmuyor .. 40 ı çıkınca zaten bebiş netleşicek o zamana kadar degişir 7 gün oldu ama ilk güne göre rengi açıldı flan baya fark ediyor gün geçtikce
melegegebe Rabiacengiz ayy eder canim eder inankii zamanla cok degisiyor bebekler . Gorumceni seviyorsan bir sey diyemem ,🙈 sevmiyorsan umarim değişir 🤣
Ebru_123 Fatmafeyza her insan her gevelik bir degil. 3. Bebegimi dogurdum 1. 2. Sezeryanım berbattı 3. Sezeryan maşallah süperdi. 4065 çocuk 2 gün öldüm normal doguramadım. Ama 5 kiloyu şak diye dikişsiz kesisiz normal doguran çevrem var. Yani şimdi ne desek boş. Saglıkla hayırlı bir dogum olsun inşallah
Rabiacengiz melegegebe sevmemek degilde kaynanam aynı küçük meryem diyip duruyor çıldırmak üzereyim bakma bebişin 40 ı çıksın diye bekliyorum kendi evime geçeyim görür küçük meryemi 🤣🤣
Alyaveannesi Fatmafeyza canim sezeryan oldum ben ilk dogumumda hic zor olmadi ama tabi ilk bi kac gun zor oluyor ayaga kalkmasi falan ama sonrasinda hicbir sorun olmuyor ama hakkinda hayirlisi olsun normal ya da sezeryan bebeklerimiz saglikli olsunda🤲
melegegebe Rabiacengiz Hahah abartmislar 🤭 . Ay yaklaşıyor yaklaşmakta olan benim son 1 günüm kaldi 😳