busracekerr Kızlar selam her gece o kadar cok idrara cıkıyorum ki uyku uyuyamıyorum artık ağlama derecesine geldim sizdede aynı durum mevcutmu
Mcakir busracekerr Valla benimde öyle. Gece uykumdan az uyanayım bari diye uyuyana kadar 5 defa gidiyorum. Bi de bu ara sabah 7 de de bunun için kalkar oldum. Kalktığımda da aç kalkıom. Bişiler yiim diom hop gitti uyku😅 Rabbim şimdiden hazırlıyor bizleri uykusuzluğa sanırım😊
91ARIN91ASK busracekerr 32 haftadayım hiç bitmiycek gibi saat başı kalkıyorum alarm kursam bu kadar uyanmam gece su içmeyi bırak. Normal de de su içen biri değilim nerden geliyor bu kadar bilmiyorum
Esosun Canım gece yararken su içme gece su içme kalktığında. Çünkü ben öyle yapıyordum ve saat başı tuvalete gidiyordum😂😂 gece su içmeyince uyanmada olmuyor tabi😅
busracekerr MihricanA uyuyamıyorum resmen ya uyku düzenim bozuldu inanırmısın sinirden ağlıcaktım az önce 😄
busracekerr Mcakir bende öyle düşünüyorum eşime kızıyorum durduk yere uyuyamayıncada 😂😂 on kere kalkıyorummya sabahı ediyorum sonrada öğlene kadar uyuyorum yandık
Derenannecik45 Hahaha bu ben bakın az önce tuvalete kalktım uyku kaçtı ağlıyorum sinirden ama maalesef hatta doktora yalvarıcam ocağın ilk günleri alsın diye tyvalette yaşıyorum resmen 😭😓
midekoruyucu Derenannecik45 ben burda bi arkadaştan okumuştum gece tuvalete çıkıp uykusu kaçmasın diye gözleri kapalı gidiyodu 😂 ben de öyle yapıyorum 😂😂 çok az açıyorum gerekli yerlerde. Sonra da uykuya devam 😂 bi gün wc de kalırsam şaşırmicam 🤣🤣🤣
busracekerr 91ARIN91ASK demekki bu sonuna kadar devam ediyor ya daha 6+1de ben böyleysem yandık valla
91ARIN91ASK busracekerr maalesef her güzel şeyin bir kusuru vardır sağlıklı gelsin de her acıyı çekicez
mom_ Gerçekten baş ağrısı diş ağrısı nefes darlığı hepsini çekiyorum bebeğim için diye düşünüyorum. Ama bu çiş olayı 🤪 uykularım kaçıyor. Hatta bazen tuvalete gidiyorum daha yatağa dönerken tekrar geliyor çıldıracağım 😂
Happybabyyy busracekerr bnde ayni. 20 30 kere gidiyorumdur gun boyu. Su icmeseme gidiyorum yani. Kan suzuluyomus suylada ilgisi tamamen yokmus
Gizemceylan busracekerr bu dönemde tavsiye olarak su tüketiminin büyük bölümünü gündüz yapın diyorlar yatmadan önce yatmaya yakın çok su içmeyin 🌸