MummyTugba nil_-32 dedigim gibi ben bekarken yapmıştım onu bi araştırın yada doktora sorun isterseniz. Benim kasıntılar öyle bi boyuttaydı ki ben direkt sulandırmadan elma sirkesiyle yıkıyordum 🥺
asyahumam Kızlar bende de ayıptır söylemesi çok akıntı var gebelik öncesinde de vardı bugün akıntı yeşile döndü ,yarın doktora gitmeyi düşünüyorum başka belirtim yok kaşıntı falan idrarla mi anlıyorlar bunu
Eerrennn_ Boncugummmm vala canım benimki agız yoluyla alınan, ama bende vajinal olanı bi sorucam kızılcık iceren probiyotik cok daha etkiliymiş. Hamileliktede kullanılıyormuş. Zaten kızılcık idrar yolu enfeksiyonuma falanda bire birmiş
corekotu_1 Eerrennn_ yogurdun suyunu surup beklettim ben tekrar tuvalete gidene kadar hemen yikamadim biraz beklemesi lazim etki etmesi icin. Birkac sefer tekrarladim sonra gecti sukur
Starrynight Eerrennn_ vajinal probiyotikten bahsetmiştiniz. Ne yapsam tamamen geçmedi bir tek o kaldı. Siz fayda gördünüz mü?
Eerrennn_ Starrynight Ben aldım canım ben faydasını gördüm şükür, agız yoluyla iciyorum ben vajinal mantar oluşumlarına iyi geliyor demişti eczacı kullanıyorum hala