Gizem___ Zeynocel beisya winactive genital bakım spreyi 40-45₺ fiyatı var ama bence baya faydası oldu. Kaşıntı yoksa krem kullanmayın.
Aysun1983 -semadefne- bölgenin kuru kalmasına ve sentetik iç çamaşırı kulanma sakın pamuklu kullan ve muhakkak ütüle krem kullanılıyor diye biliyorum gebelikte haricinde sirkeyi bende burda şimdi duydum açıkçası bir fikrim yok çok geçmiş olsun
Eerrennn_ Dilek-Can genital bölgeye şampuan kullanmayın diolarlar canım ph degerini falan bozuyormuş galiba. Benimde vajinal bakterim vardı gecti gibi ama yine arada kaşıntım oluyor bende caresiz kaldm 😩
Dilek-Can Eerrennn_ tabikide kullanilmaz biliyorum zaten bu sampuan dedigim kadın dogum doktorlarin yazdigi ph degerinin normal zarari olmayan birsey 6 aylik gebeyim akıntım cok oldugu icin doktor onu banada tavsiye etti evlenmeden öncede genital bolge icin normal saç sampuanı duş jelleri sürmem sadece onu kullaniyorum mantar falanda yapmıyorr
Bengudursun Sarımsağı soyup iğneyle delip sargı bezine sarıp gece yatmadan vajina ağzına yerleştiren bir arkadaşım vardı, sabah alıyorum ve geçiyor demişti, dene istersen..
NAZ2333 -semadefne- bende ilk haftalarda oldum.cok kotu bisey doktorum fitil verdi 1tane kullandim.gecti
Oznuryunus -semadefne- benim 37 haftalık hamielligim boyunca onunla uğraştım travazol hemen kesiyor ve sirkeli suyla taharet alın canım bunlarla gecistirdim ben
MummyTugba -semadefne- ben bekarken olmuştum felaket birşey, içmedigim ilaç ve sürmedigim krem kalmadı ama çareyi elma sirkesinde buldum. Hergün sabah akşam elma sirkesiyle yıkadım, camasırlarımı ütüledim ve bitmişti şükür birdaha olmadım
nil_-32 MummyTugba elma sirkesini nasıl kullandınız acaba hamilelikte açılma galan yapar mı zarar verir mi korkuyorum bende 6 aydır çekiyorum
Dilek-Can Eerrennn_ wc de zaten yıkamamız gerek genital bölgemizi her duşa girdiğinizde o şampuanı kullanıyorsunuz
-semadefne- Busra5168 aman öyle olmadın zaten maşallah de çok zor berbat bişey geçmiş olsun sizede🤲🏻🌸
corekotu_1 -semadefne- valla canim bende de asiri mantar olmustu duramiyordum bile yerimde. Bir suru sey denedim yogurt suyu ile gecti inanir misin. Ev yapimi yogurdun suyunu surdum ben 2-3 surmeye gecti bile. Boyle soyleyince igrenc ama insan sifayi nerden bulacagini bilemiyor. Birde yogurdun da kendisini bolca tuketmeye bak dohal cozum ariyorsan. Bende cok ise yaradi belki sende de ise yarar 🤔🤗
Eerrennn_ corekotu_1 canım o suyu sürdükten sonra nekadar bekletcez, sonrasında normal suyla yıkayacagız degilmi? Bu yogurt şeyini baya kişiden duydum bende ama nasıl uygulanıyor bilmiyorum hiç
Eerrennn_ Boncugummmm öyle diorlar. Bekleyelim bakalım nasıl oldugunu anlatır corekotu_1 da faydasını görmüş.
Denizzz88 -semadefne- ben bi arkadaşımdan duymuştum maydonoz suyunu kaynatıp buharının üzerine oturunca iyi geliyomuş o buhar internetten bi araştırın isterseniz onuda
Mavi46 -semadefne- canım bende de var mantar iç çamaşırların ıslak kalmasın ve sık sık değiştir ıslak olunca mantar daha da çoğalıyor ben yoğurdu denedim faydasını gördüm kesinlikle dene rahat kaşıntısız bir uyku çekersin doktorum bana fitil verdi ama kullanmadım daha yoğurttan sonra
Demirilay -semadefne- hamilikten önce 9 ay mantar dan ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor haplar fitiller kremler sirkeli sular neler neler hiççç bir işe yaramadı hep tekrar etti hamile kaldığımda farklı bir doktora gittim vajinal prebiyotik verdi ve çokkk şükür çok iyiyim 13 haftalık hamileyim hergün 1 tane içiyorum hem ilaç değil hem prebiyotik doktorunuza bir danışın önerebileceği prebiyotik varsa kesinlikle deneyin 😊çok geçmiş olsun 🙏