Derenannecik45 Çevrenizde ki şanslı insanların isimleri ne acaba 🤭🤭 ben böyle şeylere biraz inanırım şansa kızıma şanslı gelecek bi işim istiyorum doğacak hala ismi yok böyle duru elisa gibi isimler çok var artık 😓 ne koysam bilemedim 😥
zynpy Didem ve Berna isimli iki arkadaşım var. En böyle şans görmedim. Maşallah. Çirkin şansı derler ya, öyle de değil. İkisi de güzel, alımlı kızlar… Ben de doğum bekliyorum ve hala isim yok bakalım. İnşallah karar verebiliriz bir an önce
Derenannecik45 zynpy Berna çok güzelmiş kız çocuğu ya uğurlu gelir şnşallah bu kararsızlıkla ben çocuğa işim koyamam herhalde 😀🤭
Sevmmmm Derenannecik45 Berna diye bir tanıdığım var başına gelmeyen kalmadı bence isimlerin şansla bir ilgisi yok
Bittercikolataa Sema ismi. Bir arkadaşım var Allah yok böyle bir sey hep şans bir de seytan tüyü var 😄
Derenannecik45 1PrensAnnesi lise arkadaşımda da vardı vallahi çok şanslıydı geçen gün aklımdan geçti 😃🤫
Didi6 Derenannecik45 Yonca 🌸 çünkü yonca şans getirdiğine inanılan bir bitki Çevremde tanıdığım şanslı insanın ismi ise Aylin 🌸
1PrensAnnesi Derenannecik45 evet evet serralar bide eve bolluk bereketi çok getirir 🥰 söylemide güzel düşünebilirsiniz