snm1- bulaşıcıdır. Bence yarın doktorunuzu arayın. Ben kendimde görmedim ama oğlumda görmüştüm bir kere. Hemen doktorunu aradım. Bir ilaç ismi söyledi. 1 kere bunu ailedeki herkes içecek dedi. Oğlunda varsa herkesde vardır dedi. 1 kere içilecek 15 gün sonra 1 er tane daha içilecek dedi. Hamileydim o zaman. Kaç haftalıktı hatırlamıyorum ama 10 hafta falandır. Hamileyim deyince o zaman sen içme geri kalan herkes içsin. Ekstra olarak evdeki tüm kıyafetler yatak çarşaf vs 90 derecede yıkanacak, nevresim ler günaşırı degişecek.el yıkanan lavabo, duş ve tuvaletler her kullanımdan sonra mutlaka çamaşır suyuyla temizlenecek mesela eşin duş aldıysa çamaşır suyuyla temizlemeden kimse kullanmayacak. Herkes için aynı şekilde olacak gibi gibi şeyler söyledi. Biz böyle 15 gün kadar dikkat ettik. Zaten sadece oğlumda görmüştüm. Bende veya eşimde olmadı. Belki de biz fark etmedik. Bizim öyle geçti gitti. Genel olarak hijyen çok önemli. Birde annem kabak çekirdeği söylemişti kıl kurdu için. Faydası oldu mu olmadı mı kestiremedim ama o ara kabak çekirdeği de biz çok yedik.