Gulenay1234 Kızlar 18 haftalık gebeyim kaç aydan beri göğüslerde inanılmaz bir kaşıntım var uçları çevresi aşırı kaşınıyor deli olcam hatır hatır kaşıyasım geliyor özellikle son zamanlar da arttı.Sizler de oluyor mu kaşıntı neden oluyor acaba büyüdüğünden mi kullandığınız ürün var mı ?
annelik16 Gulenay1234 Büyüdüğünden sanırım bende de aynı sorun vardı şimdi kaşıntısı geçti 16.haftadayım ama baya çatladılar
NilGrl Gulenay1234 kuruluktan kaşınır. Çatlama başlayabilir. Bol su ve nemlendirici kullanın göğüslerinizede.
hiranurun_annesi Gulenay1234 ya bnde 14. Haftamdayim bende de şu 1 haftadır deli gibi gogus ucumu kaşıma istegi oluyo göğüs catlar mi bilmiyorum bana da yardımcı olur musunuz
OMAYBABY Gulenay1234 23+5 haftalık hamileyim öyle bir kaşıntı var ki yırtıcam sanki ama çatlama oluşmasın diye elleyemiyorum 🙄🤦🏻♀️
Gulenay1234 annelik16 damarlar baya belirginleşti ama çatlamadı bende kuzum nemlendireyim bari sen de dene istersen
Gizmolata Gulenay1234 orjinal zeytinyağınız varsa uçlarına sürün, ben bi kere çıldırcaktım artık sokakta falan kaşıyordum dayanamıyordum hamile değildim o zaman, bir arkadaşım zeytinyağı sür dedi,yattım kalktım ona dua ettim😂
Kbrarz Gulenay1234 o sorun bendede var canim uclari hem cok aciyo hemde cok kasiniyo ama zamanla gecicek ilk gebeligimdede boyle olmustu