Almla nur816 kuzum ben GATA’ya gitmeyi düşünüyorum eşim ASkeri personel oldu için biraz daha iyi özelle göre
Almla nur816 kuzum etlik Zübeyde hanımı da öneriyorlar Bnde Ankara’ya yeni taın oldum inan hiç bilmiyorum kuzum
nur816 Almla ben de orda gittim iki ay önce erken menopoz şüphesiyle Gizem hanıma. Sonuçlarıma da fahri Burçin firatligil bakmisti internette onunla ilgili iyi yorumlar okudum ama ben erkek doktordan çekiniyorum ne yazık ki. Şimdi ne olur ne olmaz diye yine aynı yerden fulya kayıkçiogluna aldım docentmis sanırım ama bazıları da o hastaneyi önermiyor. Çok kararsız kaldım.
Almla nur816 ama bulursam haber verırım Uğur Mumcu caddesinde bir doktor varmış özelmiş pahalı mıs biraz ama kan tahlil vs GATA da yapılıyor Muş ücret istemıyor Muş teste sadece muayene istiyor Muş kuzum
nur816 Almla anladım canım tamam olur çok sevinirim. Ben de gaziye mı gitsem diyorum cuma sabah sekizde açılıyor randevu sistemi. Ama poliklinikte asistan mı var proflar mı bilmiyorum. Proflar için özel muayene randevusu da olabilir
Almla nur816 kuzum bende ilk zamanlar erkek doktor dan çekiniyordum ama en iyi en gÜzel sonuçlar bence erkek doktordan verıyor bak bana medıpol de Nesrin Fener allah onu bildi gibi yapsn test yapmadan kan bakmadan pcos dedı
nur816 Almla bana da öyle diyenler oldu maalesef çok stres oldum bı de erken menopoz şüphesi vardı çok şükür genetik raporum temiz çıktı ama bı ay boyunca depresyona girdim resmen her gece ağladım
Almla Cngul hangi doktora gittin acaba kuzum ben halen karar veremedm güvenip de gidemedim ve adet olmadm gebelik testi yaptm tek çizgi
denizmanzarasi momelif merhaba canım, benimde hamilelik sevincim çok kısa sürdü zorunlu kürtaj oldum 1 hafta önce,inş isteyen herkes en kısada sağlıkla hamile kalır ve hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız🌸
momelif denizmanzarasi daha ck yeni cok gecmis olsun cnm Rabbim insaallah tez vakitte tekrr saglikla basip etsin insaallah
nur816 Cngul Cngul ben tıbbi genetige gittim erken menopoz şüphesiyle frajil x sendromuna bakıldı sitogenetik raporu filan temiz çıktı gerçi ne işe yarıyor bilmiyorum ama
momelif nur816 aynen cnm smdiden caresine bak tedavini olki birde evlilikte bnlrla uğraşma cnku yipratici oluor evlilignimi yasicn bnlrlami ugrascn insaalah tez vakitte hersyi cozersn ve hayirlisiyla evlenirsn :)) bende 26 da evlendm ama bole sylerlr ugrascmi hic dusunmemistm smdi 32.5 oldm
nur816 momelif rabbim tez vakitte bebisinizin haberini almayı nasip etsin inşallah gerçekten zor ben şimdiden bu kadar stres oluyorsam sizi düşünemiyorum
momelif nur816 cok zor ama yapilcak birseyde yok maalesef insallah sizinde hemen halledilir Allahim herkese sifa versin bizede insaallah