Melikeozmn Meraba anne adayları 10+4 haftalık hamileyim araştırmalarıma göre yüz üstü yatmamın belirli zamana göre bi sakıncası yok siz nasıl rahat ettiniz ? sırt üstü yatınca da ağrı ve miğde bulantısı yaşıyorum karında karıncalanma gibi sizde yaşadınız mı?
Mervetekmn Melikeozmn hamıleliği ögrendıgımden beri yüz üstü ne kardesım ne esım yatırmadı 😂 halbukı cokkk zamanım vardı yüzüstü yatmak ıcın ama yatmadım tabı soluma yatmaya çalıştım yasa sagıma yüz üstü yada sırt üstü yattığımda uyku halinde esım fark ettıgı Zaman benı döndürüyordu
Guloyku2021 Melikeozmn yatabiliyoken yat yüz üstü ben 21.haftaya kadar yattım doktorumda 23.haftasına kadar yatmış şimdi mide yanmalarından oturarak uyicam nerdeyse 😭
HavvaF Melikeozmn ben de 16. haftamdayım bir sağa bir sola dönüp duruyorum bazen de sırt üstü. Dünden beri yastık kullanmaya başladım bacak aramda rahat ettim diyebilirim. Zaten sona doğru yarı oturur pozisyonda yatacağım🙈 ilkinde öyle olmuştu sonlarda nefesi zor alıyordum
Melikeakkc Melikeozmn bebeğin ağırlaştıkça zaten yatamıyorsun anlıyorsun yani kemiklerin ağrıyor belin ağrıyor onun dışında yatında rahat ediyorsan yatabilmişim kadar rahat yat. Bişey olacak diye korkup psikolojik kendini kasma ben 5-6 aya kadar yüzüstü yatabildim. Sırt üstü de yattım hiç sevmem ama daha rahat yattım ağırlaşınca yatamıyorsun zaten.
Alps Ben 22 ye kadar felan yüzüstü uyudum sonra zaten istesende uyuyamıyorsun rahatsız oluyorsun😂 sırtüstü uyumak pek iyi değil kan akışı yavaşladığndan. Yan yatıyorum sadece