Happymam Merhaba arkadaşlar 27+3 haftalık hamileyim karnımda hissediyorum bebeğimi sürekli dokunasım geliyor kafasını faln hissediyorum sizce bi zararı olur mu dokunmamın😬
Buketkucuk Happymam ben olacağını sanmıyorum bende 19.haftamda sürekli kıpırdandığını hissediyorum ama aşırı net değil tabii bende sizin gibi çok net hissedeyim hayırlısıyla dokunup dururum 😌
Happymam Buketkucuk herkesin ağzından bir laf çıkıyor zararı olur diyorlar korkuyorum ama dokunmak da istiyorum🤗
Lina998820 Happymam hayır canım o senin bebeğin kim ben derse desin annenin karnını okşayıp sevip konuşması bebeği daha heyecanlandırıyor kıpır kıpır yapıyor ayrıca anne ve bebek arasındaki bağ güçleniyor dilediğin gibi dokun bebeğinden 🙂
ysfali06 Happymam öyle söyleyenlere kalırsa ultrasonda zararlı olur sonuçta karnında geziniyor bazen doktor bastırıyor sallıyor hareket etsin diye 🤷♀️ sen sev bebişini birşey olmaz Allahın izniyle 🤗🌸
Buketkucuk Happymam herkesin ağzından çıkan şeyleri önemsemeyin mantığınıza uyanı yapın, doktorunuza danışın herşeyi sizce bebeğinizi okşamak nasıl zararlı olabilir ki o sizin yavrunuz
Fndkkrdu Ne zararı olsun canım çocuğu ksrnimizdan beri avuclayacak halimiz yokki 😂 Sevip oksuyoruz sadece hiçbir zararı olmaz korkma milleti dinleme sen ☺️