MervErdo Pinar-hamooglu21 ben de Rabbime şükürler olsun rahattım hatta ilk aylarımdayken eşim bi rahatsızlandı bi bardak suyu bile çıkardı yemeden içmeden kesildi kustu tuvaleti falan ben temizledim o derece rahattım belki de kocam benim yerime çekmiştir 😂😂bi ara adama ben mi seni hamile bıraktım diye sorduğum olmuştu 😂😂
Pinar-hamooglu21 MervErdo hahahahah ayh çok iyi benimde geçenlerde canım pasta istedi bu saatte canınız çekmesin sakın anneler 😂 eşime dedim kalk git al neyse zavallı aldı geldi bir çatal aldım nefsimi körelttim bıraktım yemedim ona yedirdim iyimiş diyor bana böyle yapıcaksan 😂
Sed22-09 Pinar-hamooglu21 çok az kaldı inşallah öğrenmeme içime kız doğuyor en başından beri ama sağlıklı olsunda cinsiyeti çokda önemli değil 😍😀
cryingbaby Pinar-hamooglu21 hııı bende oyle baslamistim cok guzelmis hamilelik diyodum, 11-12 den sonra bi bulantim oldu kusmalarim eslik etti ama az azdi, bulantim 16 ya kadar geçmedi, ilac verdi dr.um oyle atlattim cok sukur🤲🏼
Dilek-Can Pinar-hamooglu21 bitti cok şükür ama bende bittim hic birsey yiyemiyordum herseyden tiksinmiştim 6.aylık olduk bile şu an 🙂
Pinar-hamooglu21 TugceOzdemir_ ya erkencikten öğrenmişsin çok tatlı 🦋 doktor kesin dedimi bazıları kararsız kalıyor ya bende 2 hafta sonra gidicem o zaman 12 haftalık oluyorum bakalım 🤷🏼♀️
TugceOzdemir_ Pinar-hamooglu21 Tabiki Kesin 😊. Ben bile ultrasonda gördüm cinsiyeti sürekli hareket halinde kolay bir şekilde göstermişti 👼🤭. Senin de melek hareketidir doktorun inşallah görür 🤲🏻❤️
058elf Pinar-hamooglu21 bulantı ve kusma yaşamıyosan yat kalk dua et 🤗 20. haftadayım ara ara hala çıkarıyorum😔 Hamileliğin tadını çıkarın bulantı kusma iyi değil heves etmeyin 😉
Pinar-hamooglu21 TugceOzdemir_ valla benimkinin hali şuan bu yerinde yatıyor galiba 😂 doktora diyorum ki ee nerde bu diyor görmüyormusun kocaman orda 😂 ah ben 🤦🏼♀️ https://imgyukle.com/i/Ywz88A
058elf Pinar-hamooglu21 hiç hoş değil hemde 😁 ilk üç ay sabah kalkıp klozete koşardım gün içinde de tekrarlardı bazen ağlardım kusmaktan içim dışıma çıkardı, tabi şimdi hafiflemiş durumda sabahları yine ara ara oluyo buna da şükür yolu yarıladık inşallah 🐣
TugceOzdemir_ Pinar-hamooglu21 tabiki kocaman maşallah subhanallah annesii. Umarım cinsiyetini 2 hafta sonra öğrenirsin öğrendiğinde yaz olurmu 🤗💕