Pinar-hamooglu21 Merhaba 10 haftalık hamileyim ama ne bulantı ne kusma hiç birşey yok sadece çok tatlı şeyler yiyorum akşam yemekleri yiyemiyorum böyle itici geliyor 😂🤷🏼♀️ Normalmi bu tarz şeyler yaşayanlar varmı daha doğrusu ?
Mehtpsahn_53300 Pinar-hamooglu21 daha ne istiyon 😂😂😂ben öğrendiğim günden beri bulantı kusma kusma kusma cnm çıkıyordu tatlı hiçbşy yiyemiyordum daha dgrusu yemek flnda yiyemiyordum aç susuz tueluodm ewin içini gaz sancısından bulantı dan 😂😂
babyandmommy Pinar-hamooglu21 bende sürekli yiyorum ara ara bulantım oluyor, kendi yaptığım ev yemeklerini yiyemiyorum😂🤦🏼♀️
Dygclk51 Pinar-hamooglu21 bendede bulantı kusma yok herkeste olacak değil zaten ama iştahım çok açık yemek yerken bile yemek düşünüyorum:)
Sed22-09 Pinar-hamooglu21 benim daha çok 8. Haftada başladı mide bulantılarım gün boyunca devam ediyor sürekli çıkarıyordum kilo verdim 😂 12 haftaya girdim şuan mide bulantısı için hap kullanıyorum daha iyim şanslısın miden bulanmadığı için 😀😀
Pinar-hamooglu21 Mehtpsahn_53300 ay bilmiyorum annem benim ve kardeşimde içi dışına çıkarmış garibim 60 kilo almış bende ama ben kilo veriyorum doktor normal diyor süt ürünleri tüket ama oda yok bilmiyorum 😂
Odmla_ Bulantı olmadığına dua et. Ne mutlu sana. Ben o hafta da elimde çöp poşetleriyle yeri yumruklayarak kusuyordum. Tatlı da normal ben de tatlıyla daha çok rahatlıyordum. Şimdi bile bulantımı bastıran şey o 🙈
Pinar-hamooglu21 Dygclk51 ben biraz hazırcıyım hazır yemek olsun yerim ama ev yemeklerini içim almıyor 😂
Dygclk51 Pinar-hamooglu21 valla her türlü yemeği içim alıyor benim😂 sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama muzur şeylerde çekiyor canım:)
Gamze_7 Pinar-hamooglu21 bence daha olmaz canım zaten kimisinde 12 haftadan sonra bitiyor yani insaAllah olmaz dua et çok şanslısın
Sed22-09 Pinar-hamooglu21 yadırgamıyorlardır büyük ihtimalle kıskanıyorlardır onların yanında biraz bulanıyo gibi yap 😂😂😂
Sevgiinur Pinar-hamooglu21 söyleme herkese canım bence , insanların gözü göz değil . İyim de geç ben öyle yaptım ben 9 haftalıkken öğrendim hiç bir belirtin yoktu insanlara hep güzel güzel dedim 7. Ayımda beni bi kusmalar aldı canım çıkıyordu
idiloska Pinar-hamooglu21 hiç kulak asmayın. Her gebelik farklı. Resmen kişiye özel gibi bişey. Benim çok bulantım oldu, ablamın hiç olmadı, arkadaşımın kanaması oldu benim olmadı. Herkesin farklı.
Pinar-hamooglu21 Dygclk51 valla öyle bilmiyorum nasıl sağlıklı şeyler yiyicem kesin benden cılız birşey çıkıcak öyle düşünüyorum 😂 ben 5.500 doğmuşum 🤷🏼♀️
Odmla_ Pinar-hamooglu21 o kilolar da pek sağlıklı değil açıkçası. Annende şeker falan olmasın. Bebek zaten senin vücudundan gerekli olan herşeyi alır. Sende eksik kalır. Bebeğin eksik olmaz korkma. Kalsiyum falan tam alır bebeğin korkma sen de eksilir kemikten karşılar. Dişlerinde kemiklerinde erime olmaması için evet süt ürünü tüket.
Sed22-09 Pinar-hamooglu21 aynı durum bendede var birde benim tüp bebek oldu o yüzden inanmak zor oldu ne hissediyorsun dediklerinde boş diyordum kalp atışını duyunca birde şimdi biraz daha karnım çıkınca yavaş yavaş hamile olduğumu hissediyorum artık ❤️😍
Yenianne001 Pinar-hamooglu21 ben de aynı şeyleri yaşadım, Rabbim bilir tabi ama ben tecrübemi aktarayım 19+2 yiz oğlum olacakmış 🧿 büyük ihtimal erkek bebek bekliyorsunuz
Pinar-hamooglu21 Yenianne001 herkes öyle söylüyor sağlıklı olsunda evlatlarımız 🙏🏻annem diyor sen bi güzelleştin sanki eskiden çirkindin der gibi bakıyor 😂
Zeycannn Yenianne001 sanırım bulantının cinsiyetle alakası yok 15 haftalık oldu tek bir kez mide bulantısı olmadı doktor kesin olmamakla birlikte bebeğin kız olduğunu söyledi oysaki tüm belirtiler erkek bebeği gösteriyor bende
Yenianne001 Pinar-hamooglu21 o zaman kesine yakın diyelim gerisini Allah’a bırakalım. Ben de beyaz tenliydim bembeyaz oldum sivilce falan çıkmaz oldu: hayırlısı 🌸🙈🙏🏻