Uerdem Haftada detaylı ultrason gittim %70 erkek, 2 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Siz kaçıncı haftada öğrendiniz? Sanirim erkek anneleri daha erken ögreniyor
ikizminikler Uerdem banada 12 de erkrk dedi 16. Da kız çıktı o yüzden net gözüyle bakmayın herşey olabiliyor ☺️
Deletedmom27 Uerdem kızımı 12+3 te öğrendim netti.. şimdiki bebeğime 12+5 te kesin erkek dendi bakalım ilerleyen haftalarda anlaşılacak net mi değilmi 😅
Cemosum Benimde 13.haftada yüzde doksan erkek dedi doktorumuz ama 15.göstermedi şimdi 17 yim haftaya kontrol nasip artik
Gamzegs 12de ön tahmin kız gibi dendi 13te ön tahmin erkek dendi 15te %99 erkek dendi 16+3te %100 erkek diyebiliriz dedi 🤣🤣🤣🤣
Esin25 Benim kızdı 11 haftada gittiğimde doktor yüZde 90 kız dedi 12 haftada gittipimde kız dedi bacağının arasına bakp banada gösterdi ve öyle devam etti ❤️🙏
Buketkucuk Uerdem bana 12.haftada ikili taramamda %90 kız dendi 16.haftamda %99 kız dendi şimdi kesinleşsin diye detaylı ultrasonu bekliyorum
-Kbra8- 12+5 de %90 erkek dedi. 14de %100 dedi. 18. Haftadayım Perşembe randevum var. Daha da değişmez sanırım 😊
Zeynebbilgin Ben geçen postta açmıştım hatta 11+3 de bacaklarını açtı erkek ama kordon da olabilir dedi bugün gittim 13 haftalık olduk kesinlikle kız dedi 💜 prensesim geliyor 💜