Minik05 Ayaztugba çok düşünüyoruz galiba ondan 😂🤦🏻♀️ Elbet gelecek orda kalmayacak ama işte insaniz ya düşünmeden edemiyor sabırsız mahlukatiz😂😊
Ayaztugba Minik05 😂😂 hiç güleceğim yoktu son günler daha zor oluyor 9 ay geçiyor son günler geçmek bilmiyor sanki
Minik05 Ayaztugba geçiyor ama biz gün saydigimizdan gecmiyo🤪 gibi. Dyorumya değişik mahlukatiz sizn kaç haftalık :D
Oznuryunus Ayaztugba bugün bende acilden yeni geldim aynı sikayetlerim vardı sancım çıkmadı canim acikligimda yokmus ama bebek kanala yerleşmiş dedi böbreklerine baskı yapıyor dedi
Denizkubra Ayaztugba son 7 ama bndede tık yok :) pazartesi kontrl var sabirszlnyrm artık saglikla dogsunlr cidden son günler gecmiyor ya birde sizdede ödem oldu mu kizlar bn baya baya son haftalr şiştim resmn agriyor elim siskinlkten acaba normal mi ki 🤦🏻♀️
zynpy Denizkubra evet normalmiş. Doktoruma sordum ben öyle dedi ve ekledi. Sen bir de doğumdan sonra gör diye. Normal doğumdan sonra.odem olmuyor sanıyordum ben, oluyor plasenta vücuttan çıkınca ödem aşağı iniyor dedi 🤷🏻♀️
Denizkubra zynpy of cidden kotu bisey bu odem o kdrda su iciyrm tuz yemiyrm ama yinede oldu deve tabani gibi elim ayağım cok zor bisey ypmk boyle bide biraz fazla yuruyim biraz fazla is yapim balondan farksz oluyorum resmen ins hemn gcer dogumdn snra ya cok sagln 🌻
zynpy Denizkubra son günlerin ağırlığı işte. Geçecek inşallah 🌼 doğumdan sonra da bir hal çaresine bakarız artık 😊
Eda1201 Son 8… ama tık yok bir kaç kez sancı oldu. Ama düzensiz. Vajinal bir baskı hissediyorum uzun zamandır. Doktor bebek kanalda değil dedi. Açılman yok dedi. DOĞURAMIYORUM diye bağırmak istiyorum.
A_Alparslan Ayaztugba programa göre son 3 dr a göre son 5 Ne gelen var ne giden ARALIK bebekleri cokkk nazlı oldu 👶💙😒
Damlamm Tubidd sorma yahu acilma hareketleri hurma aklina ne gelirse yapiorum ama banamisin demiyor 34.cu haftadan beri sancilar cok çektirdi hatta sanci kesici serumlr yedim sancilarimcok çıktığı icin erken gelmesin diye şimdide hanımefendi gelmiyor kendisi inat etti 😂😂
Umutluuu Ayaztugba ayy ne güzel maşallah. Benim son 31 ona bile heyecan yapıyorum çok az kaldı diye. Sizinki gelmiş iyice. Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağınıza aldırsın inşallah 😌