Lolo3434 Kızlar bugun doktora gittim ve plasentan yaslanmaya başlamış dedi Alttan muayne etti hic acilmam yokmus… Doktor acil doguma gittigi icinde pek.fazla soramadim. Bu kotu birseymi doğumun yaklaştığını mi gosterir basina boyle bisey gelen varmi????
Gizoos Lolo3434 arkadaşımın başına geldi canım kan sulandırıcı bir ilaç vermiş doktoru çok yorma kendini demiş yani yazanlarda olucaktır ama gene doktoruna danışıp bilgi almanı tavsiye ederim
ZEhrA_94 Lolo3434 canım dokuz günün kalmış normal benim daha erken başlamıştı bu yüzden doktorum bebek en fazla 3500 doğar boşuna çok yiyip kilo alma demişti dediği gbi de oldu 3400 doğdu
ZEhrA_94 Lolo3434 canım dokuz günün kalmış normal benim daha erken başlamıştı bu yüzden doktorum bebek en fazla 3500 doğar boşuna çok yiyip kilo alma demişti dediği gbi de oldu 3400 doğdu
Gizoos Lolo3434 o zaman korkulcak birşey yoktur canım sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 benim arkadaşıma 22 hafta söylediler
Lolo3434 Gizoos sagol canim Allah razı olsun Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin… Allah ısteyen herkese nasip etsin