Secil_31 Arkadaşlar Merhaba,15+4 olduk ve kontrollerime İstanbul Bahçelievler Memorial Hastanesi’nde Öznur Hanım’a gidiyorum.Benim gibi bu hastaneye ve doktora gidip memnun olanlar ya da olmayanlar var mı?Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ezgcgg Secil_31 Bende doğumu orda yapmak istiyorum. muayene ücreti ne kadar ben Bahçelievler memorial Aylin hnm. Randevu almak istedim 500 küsürmüş muayene ücreti fazla geldi bana 🤷🏻♀️
aysalt paradiseeeeee ben 2 tane olduğunu bilmiyordum.google Bahçelievler memorial yazınca ilk çıkan adres 🤷♀️ sadece doğum için gideceğim daha önce hiç gitmedim
paradiseeeeee aysalt hizmet Hastanesi olan da arkadaşım yaptı gayet memnundu güzle hastane diğer memoryl lüks olan orası çok güzeldir gidenleri duydum internet fenomenleri orda dpgum yapıştı çök güzel hastane Muş’tan bile 450 TL doğumu düşünemiyorum ki bu hastanede sigorta geçmiyor
Secil_31 aysalt Şişli Memorial ve Bahçelievler Memorial var.Bahçelievler Memorial 2 sene oldu açılalı
Secil_31 Ezgcgg evet randevu ücretleri çok pahalı haklısınız eşimin özel sağlığından yararlanamasaydım altından kalkamazdık.
Eses123 Secil_31 Aa daha zamanınız var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bende memorial a gidiyorum 3 hafta sonra doğumum var kısmetse nasıl geçtiğini merak etmiştim 🥰😇
Secil_31 Eses123 amin inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 hangi doktora gidiyorsunuz?
Eses123 ratatosk en son ben Ocak ayında görüşmüştüm normal 12.500 , sezaryen 15.500. Hastanede sigorta geçmiyor. Özel sağlık sigortası varsa ancak o şekilde karşılanıyor.
Secil_31 Eses123 benim doktorum öznur Dündar Akın 🙂Emine Barın dalı iyidir videolarını falan youtube dan izliyorum.Doğumunuza çok az kaldığı için doğum sonrası tecrübelerinizi okumak isterim🙏🙂