Elifomerr didem1234 Arya ismi de çok hoş hepsi çok güzel çocuk olmadan önce insan rahatlıkla bu olsun bu olur diye biliyor ama olunca gerçekten çok farklı oluyor karar verilmiyor bi türlü 😂♥️
Duru40 Elifomerr duru bence ismi gibi dupruru olsun bende koyacaktim duru fakat nasip degilmis oglum olacak
Beyzaneriman Elifomerr o zaman kesinlikle ömür :) yani ben olsam öyle koyardım kızıma ismini valla çok güzel benim de hep içimde kaldı kızıma ömür ismini veremedim eb büyük ukdem 😪
Elifomerr Beyzaneriman valla bende de ömür ağır basıyor iste ama yine de diğer isimlerden de vazgeçemiyorum yarın öbür gün pişman olurum diye 😂😂 İnsaAllah bi kızın daha olursa takarsın canimm 😍😍
Beyzaneriman Elifomerr oğluma hamileyim 39+1de yim ona bile hala isim karar veremedim ömür kaldı ıçim de veremem başka çocuğuma herhal de :) iki gün ağlamıştım o zaman sonra düşündüm me yaparsan yap bebeğinin nasibinde ne varsa o oluyor üzülmemek lazımmış
Elifomerr Beyzaneriman Ayy hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın İnsaAllah 🙏🏻🤍 kendini üzme ya kesinlikle nasibinde ne varsa onu yasıyorsun dilerim ki sağ salim kucağına alırsın miniğini 😍
didem1234 Beyzaneriman Ömür erkeklere de konuyor ama. Bu kadar istiyorsanız oğlunuza da koyabilirsiniz. Ben öğretmenim. Ömür diye erkek öğrencim vardı.
Beyzaneriman Elifomerr amin inşallah sağlıkla gelsinler artık yoruldum valla 39 +2 olduk kavuşalım bi an önce
Elifomerr Gm-92 Bu isminde anlamı iyi değilmiş ya buraya yazdıktan sonra ögrendim internette yazan her anlam doğru değilmiş 😟