Yagmur_Metinn Msy5151 ben ilk gittiğimde sadece kese göründü ve onun boyutuna göre 5+1 gün olduğunu söyledi doktor canım
babyandmommy Msy5151 tabi doktor söylüyor ama görünmeyedebilir demişti doktorum, görünmeyince korkmamak gerekiyor demişti. Ama 5. Hafta göründü
Msy5151 Srnykp1904 benim adet tarihe gore 7 haftalık oluyoruz ama gec dollenme oldugu ıcın belli değil kese de cılar yanı demı
Msy5151 babyandmommy erken ogrenıyoruz bu seferde kese kalp atisi derken stres oluyoruz hayırlısı la kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah
Msy5151 babyandmommy bugun doktor gittim kese gorundu 4 haftalık mis 2 hafta sonra gel kalp atisi bakalım dedı
Msy5151 34_21_23 Bı gittim gorunmedı kese pazartesi tekrar gıdıcem o zaman kan deger de 2000 yada 2500 olur
Msy5151 Yagmur_Metinn benimde aklımda soru işareti oldu hep gec dollenme oldugu ıcın ya cok geriden geliyorsun derse diye korkuyordum İcim rahatladı cok tesekkur ederim canim
Minikbebek25 Msy5151 benim de 31 ekim ama 29 kasimda yumurtladim daha doktora gitmedim sağlıkla kucağına al inşallah canim