Ozlenenclk@Neslyhn#10083249 bende tam yazdığınıza benzer birşeyler yazmayı düşünüyordum . Teşekkür ederim . Düşünüp kalbi atınca vazgeçtiğimi de dile getirdim . Ben bir canlıya kıyabilecek bir insan değilim. Hele bir oğlumdan sonra. İnsanları tanımadan yargılamak , sorup cevap almadan kendilerinde tüm sorulara yanıt bulması enteresan . Korunmayı da biliyorum çok şükür . Evliliğimin 2. Yılında hamile kalmış biri olarak ben gayet bilinçliyim . 1,5 yıl ilişkisiz giden evliliğimde 10 dk ilişkide yaşadığım bir kaza ne ben ne eşim ihtimal vermiyorduk . Her neyse bunu anlatmamın çok bir önemi yok . Siz bakıcıya bırakılan çocukların , arka arkaya dünyaya ya gelip ilgi gösteremediğiniz çocukları sağlıklı eğitim veremeyeceğiniz çocukları dünyaya getirmeyi bir meziyet sanıyorsunuz. Olay çocuk doğurmak değil ona iyi bir gelecek sunmak kaygım . Bedenen ve ruhen hazır olmadığımı da dile getirdim ama onunla da çok ilgilenen olmamış. Okuyorum ve böyle kötü niyetli insanların içine çocuk getireceğimi düşünüp bir kez daha kaygılanıyorum .