Barbi Merhaba 13 haftadayım önce erkek dediler sonra %80 kız çok merak ediyorum cinsiyetle ilgili bilgi verebilecek olan varmı ve ilk haftalarda sık olan uykum şuan yine artışta
MomD Barbi bence uykuyla bi alakası yok canım. 16. Haftanı bekle gerçi o zaman bile yanılabiliyorlar tam net şekilde detaylı da görebilirsin☺️
Ozgeyilmaz22 Barbi canım benim kendini kaptırma erkeğe benim gibi üzülme alışınca kötü oluyor 18 haftaya kdr erkekti şimdi kız diyorlar 🤷🏼♀️
Alyaozge Barbi 2 doktora gittim bu hafta içinde biri kız biri erkek dedi oyüzden en kesin 15 hafta bence canım benim 12-5
Barbi MomD çok teşekkür ederim ilk gebeliğim ve aşırı merak ediyorum içimdeki ses erkek diyo ama hayırlısı inşallah
ae3535 Ozgeyilmaz22 hadi ya cihaz mi doktor mu bebek pozisyonu mu acaba, bizim doktor cok profesyonel cihazi iyi hic degisme ihtimali aklima gelmemisti simdi kafam karisti
Ozgeyilmaz22 Barbi muhakak öyle hepimizin kız deyip erkek desene aynı olur erkek deyip kız desede yeterki sağlıklı olsunlar
Ozgeyilmaz22 ae3535 hiç bi fikrim yok oldukça iyi bi üniversite hastanesi doktor da çok rağbet gören bi hekim ama olsun kızda olur erkek te sağlıklı olsunlar yeter ki