Hatice_karadag Kizlar mecburi olarak uçağa binmek zorundayım sizce zararı olur mu pazartesi günü binicem uçağa sizce sıkıntılı mi 35+0 olucam o günü
ysfali06 Hatice_karadag doktorunuza sorun zaten sorun olmaz derse izin belgesi vermesi lazım uçaklar 28 hafta sonrasını izin belgesiz almıyorlar 🤗
Girlpowerbabe Hatice_karadag 35 te izinle problem olmaz ama 36. Haftada izin bile olsa uçağa almazlar
Ballilokmacik Hatice_karadag ben de pazartesi ucaga bineceğim canim. Ondan önce doktora gidip rapor alacağım. Genel olarak bir sıkıntı olmuyor. zaten Allah korusun sıkıntı olsa doktor rapor vermiyor. Sağ salim gitmemiz dileğiyle 💕
Girlpowerbabe Hatice_karadag Hatice_karadag rapora yazdırabiliyorsanız 34+6 olarak yazdırın doktorunuza tedbir olsun 35+0-35+6 36 hafta olarak değerlendiriliyor diye biliyorum.. bu dönemde tek tehlikesi covid onun dışında bi tehlikesi yok 😊
Yarenim2020 Raporsuz asla almıyorlar bende 35 haftamda uçuş yaptım her kapıda sordular ve uçak basıncını ona göre ayarlıyorlar hiç bi şey olmadı çok şükür 2 saatlik uçuştu