Beren1ekim Kızlar 14+5 deyiz çok şükür fakat göbeğim 6 aylık gibi benim gibi göbeği hızlı buyuyen oldu mu??
Nasippp Beren1ekim bu haftalarda gaz şişkinlik çok oluyor 18 den sora daha normale döner bebek karnı çıkar
Zehraaa98 Beren1ekim canım benımde 14 hafta oldu çok şükür bugün ama kasık sırt bel ağrılarım varyaaaa normalı
Memetzeynep Beren1ekim benim ilk gebeliğimde 14 haftadan sonra çıktı şuan ikinciye hamileyim 25 haftalık oldum doğuma gider gibi hissediyorum kendimi göbeğim uzun ve aşağıda gibi
Beren1ekim Nasippp gaz problemim yok çok şükür iç karnım dar olabilir mi? Tuvalet problemim yok yani :)
Beren1ekim Zehraaa98 kasık ağrısı ara ara bendede oldu, her gebe farklı şeyler yaşabiliyor canım sırt bel ağrısı normal bence ☺️
Beren1ekim Nasippp normalde de gazlı bir insan olmadığım için pek gaza yormadım şahsen :) gerçi herkesin vucut yapısı farklı ama ilk olunca insan meraklanıyor 😉
Deryayurt Beren1ekim ay bu bennn 🤪 14+2yim karnım 6 aylık gibi ama iştahım çok açık yiyorum yani sanırım kilo bu göbekkk