Arifcaninannesi Juniorbabyy ben cnm oglumdada bu hamileliğimde de düşük çıktı iğne verdiler 5 gün üst üste vurdum şimdi ise ayda bir vuracam
Rabis41 Juniorbabyy benimde cok dusuk cikti bir ay once 10tane igne verdi doktorum bir hafta hergun birde haftada bir tane vuruyorum pzrt tekrar tahlilim var bakalim düzelme varmi
Juniorbabyy Arifcaninannesi benimki benexolb12 hap şeklinde günde 1 defa recetede hamileler kullanama diyor suphedekaldim daglik ocağından yazdilar
Juniorbabyy dugmeninannesiii eşim gitti sonuçları almaya mutlaka yemek yesin demiş b12 vermiş recetede hemiler kullanamaz diyor suphede kaldim değerini hatrlamiyrm
dugmeninannesiii Juniorbabyy evet pek fazla önerilmiyor zorda kalmadıkça b12 için ilaç canım bende öyle duymuştum
ebrarecem İğne istemiyorum dedim dil altı hapı verdi doktor doğuma kadar kullancakmışım değerim çok çok düşükmüş
esraizmirli Juniorbabyy hapını doktorlar kullandırtmıyor canım bilgin olsun ama iğnesinde bir sakınca görmüyolar benimkide çok düşüktü iğneyle düzelttik şimdilik