Merveacar97 12333544 ben verıcem ilk oglum da da verdim uykuya gecısı kolay oluyordu smdı damak yapısı bozuluyor VS diyorlar ama yıllarca bizim annelerimiz vermıs bısey plmamıs ne varsa eskilerde vR 😁
Aysnduru 12333544 ben iki oğlumada verdim zaten ister istemez veriyorsun benim oğlan yutacak gibi emiyordu 🤣🤣vermezsem beni yiyecek di 🤣🤣ama kimi bebişlerde versen bile almıyorlar zaten
Fatmamuduk 12333544 Ben hastaneye emzikle gidecek olan bir anne adayıyım 😂 Vermeyi düşünüyorum çünkü kimi gördüysem bebek onunla duruyor onunla uyuyor, emzik almayan bebekler hep emme ihtiyacı duyuyor tabi benim kendi tercihim bu 😊
Mumyy 12333544 ben ilk bebeğimde geç verdim tutmadı ikincisinde yine şansımı deyecegim anneyr rahatlık oluyor bence ama bıraktırmasi zor olur mu bilmem
91ARIN91ASK Mumyy ben küçükken baya emmişim annem içine karabiber koymuş hem emziğime hem biberonuma bırakmışım 🤣
91ARIN91ASK 12333544 Allah nasip ederse ben vericem hastane çantama da koydum hem damaklı hem damaksız bakalım sevicekmi
Mumyy 91ARIN91ASK ben de çok severmisim emziği bence emzik tutamayan bebek anneyi emzik yapıyor bizde öyle olmuştu bikmistim artık
Myssr 12333544 meme reddi yapabiliyo emzikle ilgili uzmanların pylaşımlarına bakmalısınız bence. ben vermicem
Eda_anne Bende vermicem iki çocuğumda da vermedim damak yapısını cidden bozuyor arkadaşın dediği gibi meme reddi yaşanıyor birde yazık üzülüyorum plastiği ne kadar iyi olursa olsun çocuk sonuçta sürekli plastik emiyor😟ben sevmiyorum emzik👎🏻