dugmeninannesiii Kızlar doktorum sincan koruda doğum yaptırıyormuş. Daha önce doğum yapan veya doğum yapan yakını olan varmı? Nasıl bir hastane odalar hemşireler nasıl ?
asena21 dugmeninannesiii ben 37. Haftadayim hastane gayet güzel giden arkadaşlarım memnundu bnde orda dogum yapacağım. . Tavsiye ederim
1anneadayii dugmeninannesiii Maalesef ☺ artık hayırlısı diycez, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🙏
1anneadayii dugmeninannesiii Bundan 2 yıl önce doğum yapan bi arkadaşım güzel şeyler demişti sincan koru için ama yakın zamanda doğum yapmış deneyimlemiş bi arkadaş görüp yazsaydı çok daha iyi olurdu nasip 🤷♀️
1anneadayii dugmeninannesiii 7 yeni bitti canım inşallah bu pazar 8 haftayı da sağlıcakla bitiririz 😊 senin?
dugmeninannesiii 1anneadayii maşallah canım 😍 biz 18+3 olduk ☺️ Neyse bu durumda ben önceyim senden koruda yaparsam doğumu bu postun altına yazacağım fikirlerimi ☺️
1anneadayii dugmeninannesiii Sana da maşallah canım sağlıkla hayırla doğsunlar inşallah 😊🙏 güzel ve olumlu fikirler bildirmen duasıyla inşallah 🙏
1anneadayii dugmeninannesiii Ben sincan korunun doğum paketini aldım canım özel kliniğe gitmiyorum yeri gelir rapora vs ihtiyacım olursa bi hastaneden takipli olmak daha iyi olur dedim 😊 Fatma Yazıcı Yılmaz doktorum
1anneadayii asena21 Hangi doktora gidiyorsunuz doğum paketi mi aldınız hastaneden? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🙏
dugmeninannesiii Mesela benim doktorum orada yaptırıyomuş doğumu paket falan almadık biz ya hastaneden acaba ne kadar doğum ?
1anneadayii dugmeninannesiii Sadece doğumu bilmiyorum maalesef biz kontroller, testler ve doğum, yatış vs içinde bi paket aldık 5250tl
1anneadayii asena21 Ekimde artış olmuş paketlerde, korona sebebiyle bu yıl artırmamıştık o yüzden ekimde artış oldu dedi ben ilk paketi aldım 7 haftalığız henüz