Eylem01 Merhaba kızlar tam 38 haftalık olduk bugün . 2 cm açılma var dedi doktor . Heyecan bastı beni de . Ne yapsam doğum hızlanır , kim ne denediyse söylesin artık kızımı kucağıma almak istiyorum ❤️❤️ Bir de 2 cm açıklıkla kaç gün durdunuz ?
egeanul Eylem01 canımm açılmalarının farkındamıydın acaba bende pzartesi 38 olcam inşallah neler yaptın sende anlat azcık ağrı vs oluyomuydu😀
Anne18 Eylem01 canım bacaklarını açarak penguen yürüyüşü Squat Ördek yürüşü Şimdilik bunları öğrendim inşallah açılman olur kuzum bende 23 haftalığım
balyanakoglum Eylem01 benim 3 cm var evde bekliyorum canım sancım çıkmıyor nst de. Bugün top aldım üstünde hareketler yapıyorum squat merdivem çıkma yapıyorum bir de hurma
sntn Eylem01 squat çok öneriliyor yapabiliyorsun eğer yoksa merdiven çıkabilirsin pilates topuyla internetten bakarak hareketler yapabilirsin
Eylem01 egeanul farkındaydım ama 2 cm açıklık beklemiyordum , sancılarım da aman aman şiddetli değildi , adet ağrısı gibi . Zaten 5-6 saat sürdü gece geçti
Eylem01 Cansugurses evet suni sancı verelim dedi de ben kabul etmedim , kendi sancılarımı beklerim dedim . Sancı var ama şiddetli değildi ve düzensizdi . Ama bugün baya düzenli , inşallah böyle devam eder
Rabia_Nazar Eylem01 benimde yarın 38, haftaya giricez Perşembe günü de randevum var çatı muayenesi yapicaz dedi doktor açılma olunca hemen doğum oluyomu yani doğum olacağına mi işaret
Eylem01 Rabia_Nazar 3 cm üzeri doğum başladı demek ve genelde yatış verdikleri açıklık . Benim 2 olduğu için eve git istersen dedi bende direk kabul ettim .
Karadenizli52 Sık sık sıcak duşa girmeni tavsiye ederim canım duş açıklığı artırıyor ve rahatlatıyor birde arkadaşlarinda dediği gibi squat yürüyüş tarzı egzersizler sağlıcakla kucağına al inşaallah
Eylem01 Squat yapıyorum duşa giriyorum plates topunda da zıplıyorum . İnşallah sabah gelir kızım. Şimdilik sancılar 40 dkkda bire düştü 🥰🥰 çooook heyecanlıyım
zynpy Yaa ne kadar güzel. Rabbim gönlünüze göre versin, sağlıkla bir avazda kucağınıza alın inşallah bebeğinizi…
Rabia_Nazar Eylem01 haa iyiymiş bnde evimde sancı çekip hastaneye gitmek istiyorum sezeryan olmak istemiyorum inşallah hayırlısıyla saglikli sıhhatli bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin rabbim🥰💓
Gozdeeb Eylem01 korunmasiz iliski yasayin merdiven in cik hurma ye. Bide bazi caylar varmis hızlandıran google yazsan cikar. Ama dr na sor oyle ic