Ozlemm05 Kizlar bugun 20+1deyim detayli ultrasyon yaptirdim cok sukur sorun yok dedi doktor ama 2 haftaya tekrar bakiyorum dedi sizin bakildimi 2 kere :(
Ahsennurrrr Ozlemm05 devlettemi özelde mi canım yaptırdın? Bide belki çocuğun pozisyonlarında kaynaklı birşeylerden tam emin olamadığı ici çağırmıştır belki de herşey yolunda dediğine göre içini ferah tut mutlaka bişi olsa citlatirdi söylerdi
halitefe Ozlemm05 benim doktorum zaten perinatoloji uzmanı canım her gitmemde tekrar tekrar inceliyor her yerini boşver baksın daha iyi işte
Dilem_0301 Ozlemm05 evet evet beni de çağardı tekrardan 19+5 de gittim 22 haftada tekrar gel dedi çünkü o zaman daha yüzü net belli oluyormuş birde bazı damarları tam oluşuyormuş bir daha çağırması artı puan benim gözümde hiç çağırmayadabilirdi. Beyninde bir damarı oluşmamış benim bebişin ama korkulacak birşey yokmuş 22. Haftaya kadar hepsi tam anlamıyla oluşuyormuş 😊🙏 korkulacak hiçbir şey yok merak etme
diyhomelif Ozlemm05 benim perdem var 3. Ye gideceğim önümüzdeki hafta perinataloguma belki birşey görmüştür, takipde kalmak istemiştir.
Ozlemm05 Ahsennurrrr ozele gittim canim bakti herseyi normal tek tek saydi ama bebis yuzunu donmedi poposu bize donuktu hersey iyi 2 kere bakiyoruz biz dediler onemli olan buydu sorun yok dedi ama suohe iste icim icimi yiyor bosuna ya
Gizemshn Ozlemm05 bende bugün gittim herseyi normal ve güzel dedi benimkinin de poposu bize dönüktü donderemedi sonra çikolata ye su ic biraz burda yürü dedi oyle yaptım sonra pozisyonu bize doğru döndü ve oule baktı bir sorun yoktur yani canim merak etme..
Gizoos Ozlemm05 canım bende gittim bu gün tekrardan tam iki hafta sonra benimkide yüzünü göstermemişti birde beynine bakıcaktı bu gün tekrar gittim o yüzden sıkıntı yoktur içini rahat tut. Aslında sana tam yüzü göstermek için yapıyor biz gene göremedik yüzü sağlığı yerinde olsun doğunca görürüm dedim🤣
halitefe Ozlemm05 yok canım bebeğe ne stresi olacak ki sevinmen bile lazım tedbirli bir doktor demekki sonradan gelişebilecek birşeye karşı bakıyor ki bence en doğrusunu yapıyor bebeğede hiç ama hiç zararı olmayan birşey
Ozlemm05 Dilem_0301 yaa cok tesekkur ederimm bizimkininde goremedi 3 damari sonra kipirdadi gosterdi annesi sanstan sorun yok gorundu dedi
Fabulas Yüzünü göstermediyse tekrar gitmeniz çok normal burun kemiğine gözlerine dudaklarına bakacaktır, yarık dudak vs gibi sorunları detaylıda inceliyorlar💐
ysfali06 Ozlemm05 bende 2 hafta sonra tekrar gittim çnkü pozisyondan dolayı göremediği şeyler oldu baya uğraştık 2 saat kadar hala da göremeyince 2 hafta snra bakalım dedi. Doktor sebep söylemedi mi size şundan dolayı falan diye. Sadece 2 hafta snra tekrar gelin mi dedi
Ozlemm05 ysfali06 yok ya 2 hafta sonra tekrar gelin dedi ben korktum hocam bi sorun mu var dedim hayir 2 kere bakmak daha iyi bu ilkiydi hicbir sorun yok hersey yolunda dedj
ysfali06 Ozlemm05 iyi o zaman ne güzel büyümüş halini yine göreceksiniz 🤗 birşey olsa söylerdi mutlaka