badehandeyldz simyakaya78 genelde öyle olur zaten sonra halsizlik olur o gaz gider yerine iştah gelir🤣
Eshueshu simyakaya78 bende ilk ayı dayım yeni öğrendik ve benimde adet olucakmisim gibi ağrım oluyo haftaya doktora gidicez o zaman kadar neye dikkat etmem gerekir
idiloska simyakaya78 benim de öyleydi, regl sancısı çekiyordum regl dr gecikmişti, yok filan dedim testi yapınca ooo şok şok şok. İlk başlarda o ağırlar oluyor, ben bi de ağrı kesici filan almıştım aman yeter bu sancı regl olucam şiştim diye sinirliydim.
badehandeyldz simyakaya78 kızımda benimde kasıklarım ağrımıştı şuan ki erkek tık yok maşallah sadece baş ağrım oluyor☺️
minikkmelek simyakaya78 bızde bu ay gebelık planladık bendese aynısı var adet olacakmısım tarzında bır agrı . adet gunume daha 2-3 gun var test yaptım henuz negatıf 😏 sizde boyle yazınca merak ettım ☺️
simyakaya78 minikkmelek Bende adet belirtileri ile öğrendim hamılelıgımi canım sivilcem bile olmustu içini ferah tut ınsallah vardır nasip
simyakaya78 Eshueshu Canım sürekli yat ben yatınca hissetmiyorum bu adet agrılsrı da nornalmıs sınucta adet olmuyorsun bebek yerleşmesi falan derken horman lar bozuluyor