Denizin simyakaya78 canım dün öğrendim daha 6w1d çıktı , bebek göründü kalp atışını tam duyamadık , Allah hepimizin kucağını boş bırakmasın 🙏
Efulim_22 simyakaya78 5. Hastalıkken gördüm canım şu an 6 haftalığım 1 hafta sonra da kalp atışını duyacaz inşallah 🙏
tanya25 simyakaya78 canım bende bugün gördüm 5+3 . Biraz küçük sanki doktor da her şey yolunda demek için çok erken dedi ama bilmiyorum :(
Denizin simyakaya78 sabırlı ol bol dua et dikkatte et kendine , herşey olacağına varıyor herşeyin hayırlısı 🧿❤️
simyakaya78 Efulim_22 15 Kasım canım ama ben adete göre hesaplamaya sacma buluyorum cunku yumurtlama testim pikk cıktı sadece o gun ilişki oldu
Nurse9502 simyakaya78 benimde 15 kasımdı testte çift cizgi çıktı iki gun gecikmesinde yapmistim baya belirgindi beklemeden çıktı hemen ikinci cizgi ertesi gun kan verdim 478 çıktı bhcg iki gun sonra 1391 bugunde 3291 cikti bakalim kese ne zaman görüncek🤷🏻♀️
Bsraao simyakaya78 canım bı hafta geçti ben riskili gebelik yaşıyorum doktorumla görüşmede yım pazartesi gideceğim kan pihtilasmam var benim iğneye başlayacağız
simyakaya78 tanya25 zaten su gebeliğin 7 8 haftası atlatsak sureklı birsey ler yolunda gitsede kotu seyler diyorlar atlatsak bir o gunlerş hızlıca 😂
tanya25 simyakaya78 ay çok haklısın canım iki hafta sonra çağırdı iki hafta nasıl geçecek şimdi bilmiyorum 😂
Srd Bnmde kese görünmedi Dr beger 5000 üzeri olunca bebekte kesede görünür dedi bizde bekliyoruz heyecanla hafta bakalım 🙂