Ocakannesii Kızlar hamileliğin son haftalarında hurma yemek gerçekten işe yarıyor mu 36. Haftamdayım yeni başladım günlük 4 5 tane yiyorum öyle ama işe yarıyor mu nedir ne değildir tecrübelerinizden alırım 😅🤗
berna_demir Ocakannesii bende 36 haftanın sonundan itibaren başladım yarın 38 oluyorum canım günde 3 tane falan yiyordum henüz erken diye bu haftadan itibaren 5e çıkacağım ama faydası olacak mı yaşayıp göreceğim 😂😂
Ocakannesii mucizemucize17 Yok normal hurma 😅 ama meyve olanıda baya tükettim ben canım istiyordu oda yararlıymış bebek için
Sdhs06 Gizmolata aaay 10 da çok fazla değil mi 😂sağlık ocağındaki ebe bana günlük 3 tane yiyebilirsin sonra şekerini çıkarır fazla yersen dedi 😂
Ocakannesii berna_demir Ya duyduğum ve okuduğum kadarı ile işe yarıyor deniliyor yürüyüşte yapıyorum ama onuda deniyorum gerçi 37. Hafta catı muayanesi yapılcak bakalım neler olcak🤷🏻♀️
Ebru2403 Ocakannesii şu turuncu olan trabzon hurması deniliyor büyük yuvarlak ondan mi yediniz ben oda hurma çeşidi diye yemeye korktum🤭26 haftalığım
Gizmolata Ocakannesii evet yarıyor benim 4 arkadaşım hamile şuan benle 5😂2 si doğuma çok yakın doktora sormuşlar ikiside 10 taneye kadar yiyebilirsiniz demiş.
berna_demir Ocakannesii bana da bir arkadaşım tavsiye etti ve faydasını gördüm dedi ☺️ Hastaneye gittiğinde 4 cm açılması varmış darısı bizlere ya ☺️😂🙈🙈
Ocakannesii Nuruminci Gercekten mi normal doğum mu yaptınız ilk gebeliğim tecrübe yok maalesef kolay oldumu doğumunuz bende normal çok istiyorum hayırlısıyla🙏🏻
Nuruminci Ocakannesii doğuma 4 hafta kala hergün düzenli olarak yedım tek sayı halınde normal doğum yaptım benımde ilk gebeliğimdi hurma dışında karnıma ve bacaklarımın arasına zeytın yağı sürüyordum hergün baya faydasını gördüm çünkü baya esnekleştirdi rahmi