Yaagmurr nuriyekeles301 canım çok ayakta mı kaldın ondan olabilir bende o haftalarda çalıştığım için sürekli ayaktaydım şişmişti ayaklarım baya
Bsmlh nuriyekeles301 bende yasadım haşa arada oluyor çok ayakta kalınca olur ayaklarınızın altına yastık alın 1 saate iner
Sinemm35 nuriyekeles301 canim bende o haftalarimdayken ev tasidim 1 hafta dinlenmedim hic ev isleriyle ugrastim el ve ayaklarim sisti uzun sure gecmedi gunde yarim saat yuru 2 3 hafta yediklerine cok dikkat et eski haline donersin tuzdan uzak dur
34_21_23 nuriyekeles301 çok tuz tüketiyor ve az su içiyorsanız, uzanıp istirahat etmiyorsanız ondan olmuş olabilir
nuriyekeles301 Biraz kaldım 2 gün birde uzanamadım hep oturur pozisyondaydım bugün yürüdüm birz eve geldim çorabımı çıkarıyorken ayağım şişmiş olduğunu fark ettim
Bsmlh nuriyekeles301 19 girdim ben doktordan geldim şimdi magnezyum basladı sizde soyleyın şişmeden sonra kramplar baslıyor
Sinemm35 nuriyekeles301 her muayene de tansiyonuna bakiyor olmasi lazim doktorunun onlar bakmasa bile sen uyar baktie tansiyin ve kilonu takip et mutlaka
lagertha nuriyekeles301 su eksikliginden de olabilir. Benim de o haftalarda hareketsizlik ve az su icmekten odem olmustu ayaklarim. Yuruyuse baslayip su tuketimini arttirinca kendiliginden gecmisti