Sdakrbs hicran45 ye canım ne olacak Allah aşkına aşırı yemediğiniz sürece hamileyken her şeyi yiyebilirsiniz ben kızımda her şeyden yedim çok şükür hiç bi şey de olmadı sağlığı yerinde 🤷🏻♀️
minik_kalbim hicran45 hic korkma inan 2 ayliktan beri ara ara canim çektiginde yerim mesela bundan 2 ay önce yemistim sanirim simdi 7 ayligim az önce yedim cok sükur bi sorun yok yani
ekrnz hicran45 yavrum yiyebilirsin benim doktorum çok çok canım istediğimde bi bardak kolayla bi bardak türk kahvesine bile müsade etmişti 😊 canı çektikten sonra yememek daha kötüymüş abartma nefsini körelt yeter afiyet olsun 😋
hicran45 ekrnz ben kola ve kahveyi 2 3 günde bir içiyorum zararlı değilmiş acıklamasıda şöyleydi mide kendisi asitli kola kahve günde 1 bardaktan zararı olmaz demislerdi
cansugrn ekrnz benim doktorumda bir bardak kahve icebilirsn dedi ama arada kaptirip kaciriyorm valla😃
paradiseeeeee hicran45 ye bişi olmaz aklında kalıcana migden de kalsın Ben yiyorum arada napim can bu
Ayse555 hicran45 valla ben ufak mufak dinlemiyorum canım cektıgı zaman koca bır paket hatta 2 bıle oluyo ama herzaman yemıyorum ayda 1 kez falan
Nureroglu Ayy bende dayanamadım yedim Walla az önce azcık bişe den bişe olmaz yaaaa😅😅😂😂 üstüne de çikolatalı gofret arada olur öyle her gün değil de
svmm hicran45 valla ben canım istedikçe yiyorum doktorum tüketme ama hamilesin canın ister yiyebilirsin dozunda demişti arada canım istedikçe yiyorum kısmadım hiç bişeyden 😂 bir tek kola içmiyorum onu da çok canım isterse çeyrek çay bardağı bir iki defa içmiştim
cansugrn svmm ben kolayi severdm hamilelikten önce ama ilk 3 ay kötüydü midem agzimin tadi yoktu. O arada tiskindm galiba smdide canim istemiyo iyi biseye vesile oldu bebism😊
Alperefet hicran45 valla ilk üç ay çok dikkat ettim ama sonrasında yiyorum abur cubur, sonradan anladım ki aslında dikkat etmemişim iştahım yokmuş ondan yememişim,açılınca dikkat edemiyorum ikinci trimestere tazmanya canavarı gibi giriş yaptım 🤦🏾♀️😁
Fatosef hicran45 ye canım ye ben de yedim dün napiyim canim bazen aşırı çekiyor burger King çekiyor yemesem aklimda kalıyor kolayı biraktim ama onu da içesim geliyo.