[silindi] Aysearinn sukkari hurma tavsiye ederim kesinlikle ben cok faydasını gördüm ama son ayda yiyeceksiniz önce yerseniz erken dogum a sebep olabiliyormuş bide Meryem Ana otu bulursanız doguma gitmeden suyun içine koyun gidin Bi avazda dogur un inşaallah 🤲🏻
Denizzz88 Aysearinn bende yiyordum hurma bilmiyodum öyle bişey olduğunu sonra duyunca bıraktım hemen artık yemiyorum hurma 20 haftalığım henüz ilerleyen zamanlarda yerim o zaman kolaylaştırıyorsa
Aysearinn tugce_25 bende 35 ’te başladım simdi 37 yim 1 kiloya yakın bitirdim her akşam çömelme hareketi yapıyorum 20 kere gunduzleride zaten sürekli ev işi temizlik yapıyorum umarim kolay doğumlarımız olur bir avazda kurtuluruz❤
tugce_25 Aysearinn ooo maşallah sen benden cok sey yapiyosun bnde erken mi başladim diye düşünüyodum kac tane iyosun cnm hurma
Aysearinn tugce_25 yok kız ne erkeni günde 4 taneyle başladım yukselttim 6 7 tane yiyom artik zaten 1 haftam kaldi bisey olmaz
Tutimati Ben ilk hamileliğimde canım çok hurma istemişti öyle bir abartmışım ki yemeği 36+2 de doğum sancım ve kasılma başladı erken doğum yaptım ve 7 cm açılmam olmuştu tüketirken dikkat edin bayanlar