Mevaninannesi21 Kızlar 32 haftalık olduk deterjan alsam yıkamaya başlayacağım ama ne alacağımı bilemiyorum. Duru granül hem tortu bırakıyor hem makineye zarar veriyor diyenler oldu. İçeriği temiz kullanıp memnun kaldığınız markalar nelerdir
Yasemin301 Mevaninannesi21 ben kullandim tortu birakmadi ama makineye zarar verirmi orasini bilmiyorum
Gzd_ Mevaninannesi21 bu bebek için kullanılan bütün deterjanlar sabun tozu yani hepsi bırakıyor bu yüzden yıkandıktan sonra ekstra durulama yapmanız gerekiyor ben ilk 8 ay roxy kullandım fakat içeriğini değiştirdikleri için duru kullanıyorum gayet de memnunum makinede de bir sorun yok
91ARIN91ASK Mevaninannesi21 hiçte bişey yapmıyor canım ben kullandım bebeğimin kıyafetlerini kendi hastane için kıyafetlerimi yıkadım bi sıkıntı olmadı bim granül aldım onu deniycem bide Dalan roxy var oda çok güzel
Sssevgiii Mevaninannesi21 25 haftalığız bugün çamaşır yıkama işini bitirdim çok şükür deterjan olarak siveno tercih ettim gayet memnunum içeriği temiz bir ürün👍
Gulsurmeli Mevaninannesi21 dalinin sıvı deterjanını aldım bende birkaç kişiden duydum tortu bıraktığını iyi ki de almamışım gerçekten
morusevenanne Gulsurmeli zaten mesela benim makinemin kullanma kılavuzunda sabun tozu kullanmayınız yazıyor
DaisyMom Mevaninannesi21 bende cok arastirdim bu konuyu en sonunda içerigi temiz bir urun Yesil anneden Babys Green aldim.Dogal bir urun oldugu icin leke çikarmada çok asiri etkisi yokmus.O yuzden yaninda leke cikaricisida aldim ayni markanin.Ama beyaz bir bezim vardi temizlik yaparken kararmisti.Az bisey damlatip elimde yikadim bezi.Hic bir kir kalmadi.Ve tamamen kokusuz katkisiz.Ayni markanin sampuaninida aldim.Memnunum💜 aleovera bitkisi iceriyor.Bir kapak konuluyor boyle kremsi jel kivaminda bir deterjan.Kapakta kalani az bi suyla parmagimla eritip dokuyorum yikadigim goze.
Eylullllllllll21- Bizde duru granül aldık tortu falan bırakmadı gayette güzel kokusu var dalan granül de iyi içeriği temiz zeytinyagli olanı
Gulsurmeli morusevenanne evet makinaya zarar veriyor gerçekten dalinde eski bir marka ondan dolayı tercih ettim benimde malzemelerim bebekken dalinmiş zaten 💁🏻♀️☺️sizde mi dalin kullanıyorsunuz?
Ortmenanne16 Mevaninannesi21 paketin arkasında biraz su ile sulandirarak kullanılması gerektiği yazıyor bu talimata göre yikarsaniz tortu bırakmaz bu talimata uyulmadiginda tortu bırakmasını normal karşılıyor firma. Bilginiz olsun.