Mucizelerim34 Kızçelerim 6cm ile yatışım yapıldı 4 de herşey çok güzel ilerliyor suyumu patlattılar yarım saat önce sancıları yürüyerek ve nefes egzersizi ile karşılıyorum hepinize dua ediyorum sizde bana edin 2. Doğumum
Kelebek97 Mucizelerim34 Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Hayırlı haberlerle gel tekrar 😍😍 Dualarımız seninle 💙
gunisigim123 Mucizelerim34 dogum hikayeni bekliyorum rabbim kolaylik versin bnm 2.dogumum ama erkenden basladi sancim 31 haftayim insallah bekler biraz daha
birtosbikannesi Mucizelerim34 allah rizasi icin bnada dua et saglıkla kavusayim yavruma ismim derya sanada hsyirli kolay dogumlar olsun rabbim bi avazda kurtarsin hemencecik kavuş inş
Mucizelerim34 Kelebek97 allah razı olsun postu açtıktan 1 saat sonra doğurdum çok şükür şimdi odamızdayız. kuzucumda yanımda rabbim isteyen herkeze nasip etsin doğumunu bekleyenleride bir avazda kurtarsın inşallah
Mucizelerim34 gunisigim123 yazıcam inşallah rabbim kolaylık versin benim sancılarımda 33 de başladı beklermi beklemezmi derken bu seferde gelmek bilmedi 39 da kavuştuk inşallah zamanında gelir
Mucizelerim34 birtosbikannesi saol kuzum allah sendende razı olsun gepinize cok dua ettim gerçekten dua çok önemli 1. Doğumum kolaydı çok şükür. korkuyordum artık ne yaşıyacağımı bildiğim için ama dualar sayesinde gerçektende 1 avazda kurtuldum rabbim hepinizi bir avazda sağlıkla kavuştursun kuzunuza
Edahmm birtosbikannesi rabbim seninde evladını sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim 👼🏼👩🏼🍼
Papatya-20 Mucizelerim34 dualarım seninle rabbim yar ve yardımcınız olsun 💕 dualarınızı kabul etsin inşallah tesekkür ederim ✨ 🤲🏻 ✨
gunisigim123 Mucizelerim34 darisi basima insallah rabbim be egine hayirli saglikli omurler versin insallah
Kelebek97 Mucizelerim34 Masallahh canim bizde 13 gün olduk kavuşalı kesisiz suni sancisiz doğal bir doğum gerceklestirdimm çok şükür yavrum sağlıklı. Allahım bekleyen herkese nasip etsin bu sevinci 😍
-M123- @Mucizelerim34#12 Mucizelerim34 benim doğum tarihim 25.05.1996 eşimin 11.02.1989 son adet başlangıç tarihim 09.05.2021 son adet biri tarihim 13.05.2021 ay lütfen görün ve cevap verin 🤗
Mujizam Mucizelerim34 Allah kolay kişi bilmez doğum versin inşallah, benide dua edin lütfen suyum azalmış sancida yok doğum baslatiriz diyor doktor suniyle Allah kendi sancimla doğurmayi nesip etsin dua edin lütfen