Helinaymergen Tercih ettiğiniz bebek arabası varmı e bebekte buldum travel sistem olan internette pek yorum bulamadım herkes onları tercih ediyo siz hangisini kullanıyorsunuz?
Kubra_kbr Helinaymergen Kraft tıme travel sistem aldık ebebek’ten. Çok rahat hafif bir araba. Kumaşı da kaliteli bu yönü de güzel. Tavsiye edeerim. Bazı arabalarda çocuğu terleten kumaş kullanılıyor buna alırken dikkat edin derim.
Zynpozl Helinaymergen ebebekten joie muze aldım henüz kullanmadık ama ev içinde deneme sürüşleri gayet iyiydi hafif rahat bir araba
justwaiting Helinaymergen Pazartesi günü ebebekte joie arabalar indirime girecek, litetrax modelleri hem fiyatı uygun hemde kaliteli tavsiye ederim
Helinaymergen Kubra_kbr teşekkür ederim ilk hamileliğim olduğu için pek ne alsam almasam bilemiyorum internetten bazılarına ulaşabildim ama bebek arabası hakkında doğru düzgün yorum bulamadım
ssnnmmm Ummuhanbilge o spin 360 ablamında ondan var benimki spin 360 egg yumurta sepet olarak geçiyor
Kubra_kbr Helinaymergen Evet insan tecrübesiz oluyor haklısınız. Mağazaya gidebilirseniz bakıp görerek kendinize uygun olana daha iyi karar verirsiniz. İnsanın aklı karışıyor yoksa. Biz de öyle yaptık önce gidip baktık görevliler özelliklerini açıkladı. Kafamızda daha iyi netleşmişti.