nazostuana_04 izmirde özel hastanede isteğe bağlı sezeryan dogum yapan bıldıgınız doktorlar varmı hangı hastane ve ücret ne kadar
Tugce1803 nazostuana_04 Özelde zaten siz istiyorsanız doktor yapar yapmayan doktor hiç görmedim. Ben Medifema Hastanesi Ali İrfan Güzel e gidiyorum 5000 lira.
ZehrasMom nazostuana_04 özellerin hepsi isteğine göre yapıyor zaten sezeryanı bende hayat hastanesine gidiyorum fatih tuncel’e 2300 doğum ücreti
nazostuana_04 Tugce1803 Hem çok uzak hemde çok pağlıymış teşekkür ederim yinede cevap verdıgınız için 🙏
nazostuana_04 ZehrasMom Online sayfasından öğrendım bana geri dönüş sağlandı takipli hastalarını alıyolarmıs gelip doktorla görüşmeniz gerek dedi
ZehrasMom nazostuana_04 özel hastaneler zaten takipli hastalarını doğuma alıyorlar isterseniz bi gidip görüşün çok iyi bi doktor ben çok memnunum ilgisinden felan
nazostuana_04 ZehrasMom Kendime bi tane hastane ayarladım yarın 12 gibi Allahın izniyle ameliyata giricem 4500 anlaştım izmir su hospıtalda merak ettim bişey var gece 12 den sonra yemek falan yeme dedı neden
ZehrasMom nazostuana_04 anlaştığınız hastaneyi biraz araştırdım pek iyi yorum yok hastane hakkında bilginiz olsun sizde bi araştırın derim ben olsam tercih etmem
nazostuana_04 ZehrasMom O hastanenin doktorları doğumumu yapmıcak banu sağsöz yeni girne tarafında kliknliği var hastaneyle anlaşması oldugu ıcın dogumum orda olucak