aesma ay vallahi bende yana yakıla lohusa geceliği ve sabahlığı arıyorum. Yav arkadaş 400 liradan aşağıya açmıyorlar ağızlarını. Bende baktım canım angelbtk çok pahalı fiyat verdi. Dalga geçiyor sandım. Bende hani şık birşey alagım dantel güpürkü olsun sonuöta fotosu var bunun. Satıcılarda biliyor işini resmen. En son vazgeçtim normal mağazalada baktım çarşıda avmde gezdim dolaştım onlar da pahalı fiyat söylüyor. Kötü bişey de almak istemiyorum. Bunun yarın ikinci doğumu var sonrası var kaliteli olsunki kullanabileyim sonraları. Amaaaan nolacak bilmiyorum vallahi. Ben sana bişey önereyim aqua diye bir marka var. Yerine ben baktım acayip güzel. Valla gidip angelbtke para bayacağıma görmeden deymeden nasıl bişey geleceğini bilmeden bir ürün alacağıma aquanın lohusalıklarını takip ediyorum. Bir mağaza getirtiyor hemde böyle kutuda set halinde içinde terliği geceliği sabahlığı alt üst takım ve mevlüt örtüsüne kadar var. 250 lira indirmde dedi. Böyle incili dantelli şık birşeydi. Ellerinde bir tane var çok mevbur kalırsam onu alcam. Ucuz yok çünkü