Buket12 Merhabalar herkese inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza alalım anneler. Ben de 4 + 2 tim. Çiğ kuruyemiş mi tüketiyorsunuz yoksa kavrulmuş kuruyemiş mi tüketiyorsunuz doktorunuz hangisini önerdi ben henüz sormadım ona göre tüketmek istiyorum
askvehuzurum Buket12 çiğ tükeyorum ama arada kavrulmulta gidiyor bazen ama çiğ daha iyiymiş galiba öyle duymuştum 🙄
Buseyvz Buket12 Çiğ kuruyemiş öneriliyor canım ben de öyle tüketiyorum ama arada kavrulmuş olarak da tüketiyorum onlar daha güzel oluyor çünkü 😂
Tugce1803 Buket12 Şu an bebek senden beslenmiyor. Kavrulmuşta fazlaca yağ var, çiğ tüketmek daha sağlıklı
Bulutsevdasi Buket12 merhaba ben 10 adet ceviz içi 10 adet fındık içi ve arada incir hurma yiyorum maden suyu içiyorum akşamları onların yanında. Fazla tüketmekte iyi değil. Benim yediklerim çiğ. Çünkü ateşe değince kuruyemişler yağlarını bırakıyor ve zararlı olabiliyorlar. Bulamazsan yinede kavrulmuş ye ama çiğ daha sağlıklı.
Buseyvz Bulutsevdasi 10 adet ceviz çok değil mi acaba doktorunuz mu öyle dedi çünkü bana her gün 1 ya da 2 ceviz yememi söyledi de.
sedamom Çiğ kuruyemiş kullanmalısınız. Kavrulduğunda içerisindeki vitamin folik asit tüm özelliklerini kaybediyormus 🥰 hatta doktorum bana fındık ceviz gibi kuruyemişleri kabuklu taze alıp yemeden önce kır demişti 🥰
Busra34gms Buket12 çiğ tüketiyorum canım badem ceviz fındık ve kabak çekirdeğini özellikte bol bol ye anne içinde bebek içinde çok faydalı ilk dönemler bulantıların azalmasına bile faydalı
Bulutsevdasi Dorukunannesifatma adet değil iç olarak avuç içi bile değil ki. Çok acikiyorum ara öğün olarak doktor, Yemem de bir sakınca yok dedi
[silindi] Buket12 kavrulmus lezzetli ama her zaman yememiz gereken cig kuruyemis, kavrulmuslar maalesef vucut icin cok iyi degil