Deletedmom60 Yenidoğan bebeğe en çok hangi kıyafet lazım olur? Tulum mu yoksa alt üst takımlar mı daha kullanışlı? Atlet, tulum, alt üst takım, hastane çıkışı kaçar tane alınmalı?
ExpatMom Deletedmom60 Bence yenidogan icin tulum (gobek bağını acitmasin diye), 0-3 ayda da alt ust daha kullanisli.
istanbul3434 Deletedmom60 canim ben daha tecrube etmedim 31 haftadayim, ben de burda bekleyeyim. Ama tecrubeli annelerden en cok duydugum sey su, eldivenler ellerinde durmuyormus. Kendinden eldivenli tulum ve zibinlarla rahat edersin dediler. (Ben zibin civilden, tulum trendyoldan aldim)
Eminos123 Deletedmom60 zibinlari yeni digan alma 3-6 , 6-9 al cok cabuk buyuyorlar bi hastane cikisi 3 tane de eksta yedek takim ama yenidogan almayin 3-6 alin yetiyor 1-2 tulum olsun tulumlari kucuk almayin hemen kuculuyor oglumun cok kiyafeti yoktu ona ragmen cok hizli buyudu kiyafetlerden hevesimi alamadim
morusevenanne Deletedmom60 canım ben şöyle düşünüyorum beki açılmasın diye zıbın+patiksiz alt. Patiksiz alt uzun olsa da giydirilir kıvrılıp. Zıbın bana altını değiştrirken zor olur gibi geldi ama benim de tecrübem yok tabi. Soguk olursa üstüne yelek giydircem
pptya01 Ben küçük bebeklere tulum çok yakıştırıyorum çok hoşuma gidiyor yazın da salopet oluyor kısa tulum. Beli açılmadığı için de tulum iyi oluyor
istanbul3434 Deletedmom60 gerekli mi bilmiyorum tecrubeli anneler belki soyler. Ben 1 tane 10lu cikis, 5 tane patikli alt, 2 tane kendinden eldivenli zibin, 3 kendinden eldivenli tulum aldim. Bir de ic zibin ve atlet aldim.
pptya01 Deletedmom60 evin durumuna göre değişir ama uzun kollu çıtçıtlı ve alt ğijama üstü tulum giydirilebilir. Ama ev sıcaksa sürekli sadece tulum yeter. Tulumda boy da önemli uzun bi bebekse kastırıyoe
Burcuu3761 Deletedmom60 genelde alt üst takım bence ayaklı tulumlar boy hemen uzadığı için hrmen olmuyor. Ben zaten genelini 0-3 ay yeni doğan yetecek kadar az
Myssr Deletedmom60 tulumlar güzel olsa da alt ust daha kullanışlı olur herlde. Ben oyle düşündüm cunku mesela kustu diyelim komple çıkarmak gerekcek alt ust olursa sadece ust çıkarılır diye düşünüyorm