Asilbebek Fitil kullanırken fark ediyorum normalde bebekten önce doktor muane edrrk3n bile canım acır zorlanirm, ama şimdi fark ediyorum bariz bi genişleme mevcut dudaklarda şişme büyüme bi bende mi böyle
Esoo0698 Asilbebek Bende bugün temizlenirken fark ettim ya 🤦♀️ Şişmiş kocaman olmuş töbe dedim bune 🤷♀️ Bayadır bakmıyordum temizlenemiyorum diye zarla zorla ayna karşısında yapınca gördüm şok oldum 😂
Esoo0698 Asilbebek Yok hala aynı canım benim dış görünüş olarak değişim olmuş ama vajinada yanma var benim enfeksyonda çıkmadı anlamadık
Tevhidehli1 Benimde şiş gibi 🤭🙈🙈🙈 bende kendi kendime yok ya ben öyle sanıyorum filan diyordum oluyormuş demek ki :)))))
Esoo0698 Asilbebek Bana enfeksyon yok dedi ama yanıyo hala bazen zonkluyor bebeğin ayakları aşşada ondan oluyodur dedi
Asilbebek World dimi evet bende de oldu kimse sorsam cevremde bi kaç kişide de öyle olmuş ama doktora sormadm hiç siz sordunuzmu
World Asilbebek yok sormadım. Dün randevum vardı rahim ağzı uzunluğunu falan ölçüyo ultrasonda , zaten o yüzden bişey demedim açıkcası. Bi sorun görse beni uyarırdı diye düşünüyorum