Secilsahinyavas Arkadaşlar normalde tiroidim yok değerlerim de hep normal di ama hamilelikte 3,35 çıktı yani sınırda dedi doktor tekrar ölçüm istedi acaba böyle olup değeriniz yükseldi mi sabit mi kaldı yoksa yine de ilaç kullandınız mı ?
pitircik2021 Secilsahinyavas valla benimde 3 çıktı son tahlilimde. Doktor üç hafta sonra kontrole çağırdı test tekrarı da istemedi hani. Ben 3 sınır olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim. İçim rahat etmedi bugün sağlık ocağından kan verdim yine ama sonuç çıkmadı. Benim doktorum neden birşey demedi anlamadım yani. Sizin test tekrarınız çıktı mı? Bazen sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş.
Melikeakkc Secilsahinyavas 25 mg kullanıyordum biraz yükselmişş bugün test vermiştim 50 mg ya dedi içiyorum 9 aydır günlük.
Umksanbe Secilsahinyavas benimde sınırdaydı doktorum ➊ ay sonra bir daha ters yapalım dedi yaptık düzelmişti herşey
Secilsahinyavas pitircik2021 evet benimde hamileliğin başında yaptırdığım testlerde de sonuç böyle sınırda çıkmıştı yine aynı çıktı o yüzden kendi kliniğinde tekrar yapmak istedi testi henüz yaptırmadım bu değer hamilelikte çok önemli o yüzden 4 hafta arayla mutlaka takip edilmesi gerek
Secilsahinyavas Melikeakkc kaç peki değeriniz yani tam böyle sınırdayken ilaç kullanılır mı çok yüksek değil değer
Nslhnkr Secilsahinyavas bende guatr hastasıyım. Tsh 4.94 sınır olarak çıkıyo benim tahlillerde ama benim değerim 0.94. Sizin yüksek gibi sanki. Doktorunuzun her ay tahlilinizi düzenli yaptırmanız gerektigini söylemesi lazım. Gebelikte önemli çünkü çok ama çok geçmiş olsunnn
pitircik2021 Secilsahinyavas benim doktorum birşey demedi ama benim içim rahat etmedi gittim cuma günü sağlıkocağına kan verdim bu sefer 1.6 çıkmış düşük çıkmış yani. Demek çok oynayan bi hormon ve sürekli yüksek seyrederse alarm veriyor anladığım kadarıyla. Bence test tekrarı çok önemli.
Melikeakkc Secilsahinyavas benimki sınırdı 25 mg vermişti. Şimdi yükselmiş kaç bilmiyorum bir gün 50 mg bir gün 25 mg iç dedi doktorum.
Secilsahinyavas Smeyyeugus işte değer sınırda olması da mı sıkıntı acaba genelde çok yüksek çıktığında ilaç kullanılıyor
Smeyyeugus Secilsahinyavas sınırda değil dedi ama ilaca başlattı anlamadım açıkcası önümüzdeki ay tekrar bakıcaz dedi
Xthinker Secilsahinyavas benim ayni şekilde sınır da çıktı tekrar kan verdim ve bu sefer normal çıktı canim herhangi bir şey kullanamadım
Secilsahinyavas Bende testi tekrar edicem böyle sınırda çıktığında 4 haftada bir takip edilmesi gerekiyormuş umarım düşük çıkar ilaca gerek kalmaz
Rkydmn Gebeliğimin başında 6 çıkmıştı şimdi 4.5 lara kadar düştü. İlacı düzenli kullanınca kontrol altına alınıyor
alindas Secilsahinyavas 6.20 ile başladım hamileliğime en son 1.40 filandı çok şükür taaa 7.ayımda o değere ulaştım tabi o ayrı konu
Deniz1634 Bende 21+1 haftalık olsum bu hafta kanımda TSH 2.1 AMA Serbest T4 değerim düşük 0,66 çıktı dahiliyeye git görün bı dedi bakalım yarın randevum var sizcede dusukmu t4