Ilgaz Merhabalar bugün doktora gittim beta 2500 dedi kese içinde 6 mm dedi baska birşey demedi doktor. Son adet tarihine göre şuan 4+5 haftalık bebek. Başka hiç kan tahlili falan istemedi. Vitaminlere falan bakması gerekiyormuydu sizcede birde kalp atışı için ne zaman gideyim
Mavi46 Ilgaz ben 7. Haftada gitmiştim kalp atışı duyulmuştu herkeste farklı oluyor canım genelde 8 haftalıkken çağırıyor doktorlar ayrıca vitaminleri kalp atışını duyduktan yani sağlıklı gebelik olduğundan emin olduğunda vermişti canım
Nuray23 Ilgaz kalp atisindan sonra kan ister idrar testide de isteyebilir. Bu sekilde ilerler allahin izniyle. Hayirli ugurlu olsun🤗🤗
Nuray23 Ilgaz soylemedi mi su zaman gel kalp atisini dinleyelim diye 😊 bende 4+4ken gormustum 6+6iken de kalp atisi dinlemistim. Bence tam 7.haftaniz da gidin.
senakhrmn Ilgaz Öncelikle hayırlı olsun canım , sağlıkla geldin inşallah 🙏🏻 Vitaminler değil ama toksoplazma , rubella bakması gerekiyordu kanda, bide idrar tahliline bakması lazımdı . Başka bir doktora gitmelisin bence.
Ilgaz senakhrmn işte hiç birşeye bakmadı sadece beta baktı o kadar haftaya tekrar başka doktora gideyim ben o Zaman