kubraasliii canım ben doğum yapmadan bir hafta önce rahim ağzı uzunluğun 22mm di. Ama suyum kasılmalarımdan dolayı geldi. 22.haftamda kasılmalarım başladı karnım taş gibi oluyor ortada sertleşiyordu. Haftalar ilerledikçe sıklığında giderek arttı. 30.haftamda doğum sancılarım başlayınca hastaneye yattım 8gün. Ciğer geliştirici yapıldı serumlar kasılma önleyici ilaçlar başlandı. Doğum yaptığım günde kontrolüm vardı. Doktorum rahim ağzının çok kısaldığını bebşin birinin başımızda baskı yaptığını söyledi saha fazla dayanamayabilirler dedi. Usg de kilolarını 2010/2100 ölçtü. Sezaryen günü verdi bir hafta sonrası için. Ama günün akşamına suyum geldi acil sezaryene alındın 33+6 da geldi kızlarım 1960/1890 doğdular solunum cihazına hiç bağlanmadılar ve doğduktan 24 saat sonra beslenmeye geçtiler. Doktorlar onlara çok iyi baktığımı söylediler bu o kadar gurur verici birşey ki. Muhtemelen 2 kilo olunca hafta içi çıkaracaklarını söylediler inşallah benim sürecim böyleydi canım aklıma takılan birşey olursa her zaman yanıtlasım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını 🤲