Asli10 Ozgetat7 ilk bebeğimde sezeeyn olacağım gününe kadar kustum hiç kesmeden ve bana hiç bir ilaç fayda etmiyordu bütün ilaçları denedik 6 aya kadar her gün hastanelerdeydim serumlar yiyodum 7. Ayda artık günde 2 kilo limon tüketerek kendimi biraz ferahlattım ama kusmalar geçmedi
Ayseciiikkk Ozgetat7 5. Haftamda başladı koku hassasiyeti kusmalar su bile içsem kusar hale gelmiştim doktor prilam dr. Verdi bitirdim onu içerken kusmuyordum ama koku hassasiyetim olduğu için çok feci öğürüyordum çok kötü etkiliyordu ilaçları sonra zofer kullandım baktım koku geldikçe öğürüyorum midem çok kasılıyor ama ilaçlardan dolayı rahat kusamıyorum kendimi zorlamadım bıraktım tüm ilaçları daha sonra madem yemiyorum içmiyorum dedim ilaçla çocuğumu zehirlemek yerine oruçlara başladım o kadar etkili oldu ki 3. Orucumda neredeyse tüm kusmalarım koku hassasiyetim bitmişti Rabbime sığının ondan yardım isteyin ilaçlarla bebeğimizi zehirlemeyelim evet bir sorun yapmıyor ilaçlar hamilelikte ama herşey plesentaya geçiyor çocuğum da etkileniyor ister istemez
alininannesii Doktorunuza söyleyin prilam dr veriyorlar, gebeler için bulantıya özel ilaçtır, diğer bulantı ilaçlarını almayın çünkü çoğu kemoterapi gören hastalar için üretiliyor, en güvenilir olanı bu
Asli10 Ozgetat7 ilaçlar fayda etmiyosa bol limonlu su deneyin bir bardağa 2 3 limonu sıkardım azcıkta su ekler öyle içerdim o beni tuttu hangi ilacı kullandıysam işe yaramadı
Asli10 Ozgetat7 benim doktorum iç dedi bana internetten de araştırdım zararı yokmuş öyle çok aşırıya kaçmadıkça