kedidirokedi Kızlar merhaba artık kızıma yavaş yavaş bir şeyler almak istiyorum tecrübeli anneler varsa neler alınmalı neler alınmamalı söyleyebilirler mi 0 aylık olanları çok az giyiyorlar çok alma dediler mesela kaç açlık almalıyım doğumum haziranda
Burcinisp88 kedidirokedi ben sadece 1 tane hastane çıkışı aldım. Geri kalanlar hep 1-3 aylık aldım. Kızıma giydirememiştim hemen küçülmüş idi yeni doğanlar 15 gün sonra
kedidirokedi Burcinisp88 peki ilk doğumunuzda neler aldınız neleri kullandınız gerekli olan şeyleri almak istiyorum yoksa her şey çok güzel durduramam kendimi galiba 😬
ipekursat Burcinisp88 peki 1-3 ay dan kaç tane almalıyız alt üst yada tulum olarak toplam kaç parça kıyafet olmalı
Burcinisp88 ipekursat ben tulum sadece 1 tane aldım. Çok kullanışlı olmuyor. Hep ayaksız aldım. O zaman kıyafetler daha uzun kullanılıyor. 12-13 tane çıtçıtlı body aldım sanırım. Alt üst takım olarakta yani 12-13 tane almışımdır.
UmayDuruMom Tecrübe ederek söylüyorum yeni doğan hastane çıkışı 1 tane alsan yeter gerisini 0-3 al onu bile çok alma biz 2 aylığız 3-6 giyiyoruz 6 9 bile var tabi bebişin kilosuna bağlı
kedidirokedi UmayDuruMom 2 tane hastane çıkışı olacak birde hastanenin giydirdiği takım var o da çok güzel aldıklarımı büyükleriyle mi değişsem o zaman 🤔