Mucizeninannesi07 Merhabalar gebelikte kum döken oldu mu?neler yaptınız?idrarda dansite 5 cktı doktorum kum döküyo olabileceğimi söyledi.idrarımı yaparken karn alt bölgeme hafif ağrı giriyo.korkuyorm bebeğime bişey olur mu
HemAnneHemOgretmen Canım 2 hafta önce döktüm çok fazla ağrım vardı kasılmaları tetikleyebiliyormuş ağrısı doktor iğne yaptı 5 gün antibiyotik kullandım gebelikte önemsenmesi gereken bir durummuş canım ağrın olursa direk doktora git çok geçmiş olsun ☺️☺️
Mucizeninannesi07 HemAnneHemOgretmen sizede çok geçmş olsun.ne iğnesi yaptı acaba?birde ne kadar sürede döktünüz?ağrınız ne kadar sürdü?
HemAnneHemOgretmen Mucizeninannesi07 12 saat kadar ağrı çektim ultrasonla baktı açıklığım yoktu yine de ger ihtimale karşı proluton adında bir iğne yaptı doktorum Rabbim kimsenin başına vermesin ağrısı çok kötü ilaç da veremediler parol da bir an olsun geçirmedi
HemAnneHemOgretmen Mucizeninannesi07 bende yanma falan yoktu sadece sağ yanımdan karnıma doğru uzayan aşırı bir ağrı vardı tedaviden sonra yan ağrım geçti ama karnımın içi 2 gün acıdı doktorum normal olduğunu söyledi atlattım çok şükür rabbim size de acil şifalar nasip etsin
Mucizeninannesi07 HemAnneHemOgretmen cok gecmis olsn benimde bir an önce gecer insallah :(sizde eritrosit kac cktı?